Δύο ετών παιδί κλέβει και τρακάρει τη Mercedes του μπαμπά

Δύο ετών παιδί κλέβει και τρακάρει τη Mercedes του μπαμπά

Ο Mirancan είναι ο πιο χαριτωμένος κλέφτης αυτοκινήτων του κόσμου, αλλά η πρώτη του προσπάθεια είχε άδοξο τέλος.

Ένα από τα αντικείμενα που θα πρέπει να μένει μακριά από παιδιά, παρότι δεν το γράφει πάνω, είναι το κλειδί του αυτοκίνητου μας. Ένας κάτοικος του Βερολίνου το διαπίστωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, όταν βρήκε τη Mecedes-Benz C-Class του τρακαρισμένη από τον 2χρονο γιο του.

Ο μικρός Mirancan περίμενε να κοιμηθεί ο πατέρας του και μετά του πήρε το κλειδί από την τσέπη. Βγήκε από το διαμέρισμα και μπήκε στο ασανσέρ για να κατέβει στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Επειδή όμως, με ύψος 95 cm, δεν θα μπορούσε να πατήσει μόνος του τα κουμπιά του ασανσέρ, είχε φροντίσει να πάρει μαζί του και ένα καρεκλάκι για να τα φτάσει!

Μπαίνοντας στη Mercedes-Benz C-Class της οικογένειας άναψε εύκολα τον κινητήρα και κατάφερε να πάει μια βόλτα λίγων μέτρων πριν σταματήσει πάνω σε μια λεπτή σιδερένια κολόνα, στην αυλή ενός καταστήματος. Η συγκεκριμένη C-Class έχει χειροκίνητο κιβώτιο, το οποίο είχε επιλεγμένη την 1η, ενώ ο πατέρας του προφανώς είχε παρκάρει χωρίς χειρόφρενο.

Ο μπόμπιρας πάντως δεν έπαθε απολύτως τίποτα, ενώ και το αυτοκίνητο απέκτησε μόνο μερικές εκδορές στον εμπρός προφυλακτήρα και έφυγε η βάση της πινακίδας. Σοβαρότερα τραυματισμένη από το συμβάν βγήκε σίγουρα η κολόνα. Ευτυχώς τη στιγμή του ατυχήματος δεν υπήρχε κάποιος πεζός σε αυτό το πεζοδρόμιο.



[Πηγή: Auto Evolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube