Dwayne Johnson: Έκανε δώρο στην κουνιάδα του μια Cadillac Escalade

Dwayne Johnson: Έκανε δώρο στην κουνιάδα του μια Cadillac Escalade

Ο στάρ του Hollywood έκανε μια όμορφη έκπληξη στην αδερφή της γυναίκας του.

Ο ηθοποιός Dwayne Johnson, γνωστός με το ψευδώνυμο "The Rock", πήρε το ρόλο του Άγιου Βασίλη και έκανε δώρο στην αδερφή της γυναίκας του, Aja Hashian, μια Cadillac Escalade.

Η στιγμή της παράδοσης της λευκής Escalade με μια κόκκινη κορδέλα στο καπό ανέβηκε στο προφίλ του The Rock στο Instagram, με την παρακάτω λεζάντα: «Αυτή η χριστουγεννιάτικη έκπληξη με έκανε να αισθάνομαι πολύ όμορφα. Καλά Χριστούγεννα στην κουνιάδα μου @aja_elan, απλά γιατί είναι ο πιο τρυφερός, υποστηρικτικός και πιο cool άνθρωπος που θα μπορούσα να έχω φανταστεί. Απόλαυσε το νέο σου αυτοκίνητο με αγάπη. Καλά Χριστούγεννα! Είμαστε ευγνώμονες που σε έχουμε και σε αγαπούμε αδελφή.»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωταγωνιστής ταινιών δράσης αγοράζει αυτοκίνητο για κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο καθώς πριν από μερικά χρόνια είχε κάνει δώρο στον πατέρα του ένα Ford Explorer και στον ξαδερφό του και προσωπικό του stuntman Tanoai Reed ένα βελτιωμένο Ford F-150.

Για την ιστορία, η τιμή της Cadilac Escalade ξεκινά στην αγορά των ΗΠΑ από τα $75.195 (€67.057). Η ναυαρχίδα της Cadillac αναμένεται σύντομα να αντικατασταθεί από ένα εντελώς νέο μοντέλο που θα παρουσιαστεί στο Beverly Hills της California στις 5 Φεβρουαρίου.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube