Drive-in στοιχειωμένο γκαράζ στην Ιαπωνία

Drive-in στοιχειωμένο γκαράζ στην Ιαπωνία

Μια λύση για ψυχαγωγία - ή μάλλον τρομάρα - στην εποχή του COVID-19.

Μια εταιρεία στην Ιαπωνία σκέφτηκε μια δημιουργική λύση για ψυχαγωγία στην εποχή της πανδημίας - ένα σπίτι του τρόμου στο οποίο μπαίνεις με το αυτοκίνητο!

Το περίεργο drive-in της Kowagarasetai (το όνομα της εταιρείας σημαίνει "η συμμορία που θέλει να σας τρομάξει") είναι ασφαλές από τη μετάδοση του κορονοιού καθώς ο πελάτης παραμένει καθόλη τη διάρκεια του δρώμενου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το σενάριο περιλαμβάνει ένα γκαράζ μέσα στο οποίο έγινε ένα φριχτό έγκλημα.

Ο ενδιαφερόμενος εισέρχεται στο στοιχειωμένο γκαράζ με το αυτοκίνητό του και κορνάρει τρεις φορές. Τότε ένας μεγάλος αριθμός από ζόμπι επιτίθενται στο αυτοκίνητο, ενώ η επίθεση συνδυάζεται με τον κατάλληλο φωτισμό και ηχητικά εφέ που ακούγονται από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, τα ζόμπι μπορούν να λερώσουν το αμάξωμα με (ψεύτικο) αίμα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη.

Το γεγονός ότι ο οδηγός δεν μπορεί να διαφύγει, κάνει όλη την εμπειρία ακόμα πιο τρομαχτική, παρόλο που γνωρίζει πως οι "ζωντανοί νεκροί" που του επιτίθενται είναι ηθοποιοί με μακιγιάζ.

Το κόστος για το drive-in σπίτι του τρόμου είναι $75, ενώ όσοι δεν έχουν το δικό τους αυτοκίνητο μπορούν να νοικιάσουν ένα αποκλειστικά για την εμπειρία, μαζί με έως 3 φίλους τους. Όσο για τα μέτρα καταπολέμησης του COVID-19, το κοινόχρηστο αυτοκίνητο απολυμαίνεται μετά από κάθε χρήση.

[Πηγή: Autoblog.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube