Domino’s: Παραγγελία πίτσας από το αυτοκίνητο

Domino’s: Παραγγελία πίτσας από το αυτοκίνητο

Η αμερικανική Domino’s, ανακοινώνει το λανσάρισμα μιας εφαρμογής που επιτρέπει στους οδηγούς να παραγγείλουν πίτσα από το αυτοκίνητό τους, απλώς αγγίζοντας την οθόνη αφής.

Η παραγγελία πίτσας από το αυτοκίνητο θα είναι σύντομα δυνατή χάρη στην Domino’s. Ο αμερικανικός γίγαντας συνεργάστηκε με την Xevo Market για να σχεδιάσει την εφαρμογή «AnyWare», η οποία θα επιτρέψει στους επιβάτες των αυτοκινήτων να παραγγείλουν πίτσα οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Η αρχή είναι απλή: Διαλέγεις την πίστα ή τις πίτσες που προτιμάς και το πλησιέστερο κατάστημα Domino’s. Επικυρώνεις την πληρωμή και στη συνέχεια η εφαρμογή σου δείχνει σε πραγματικό χρόνο πού βρίσκεται η παρασκευή της πίτσας.

«Η νέα πλατφόρμα AnyWare θα σε διευκολύνει να παραγγείλεις πίτσες αν είσαι στο αυτοκίνητο, περιμένοντας τα παιδιά να τελειώσουν κάποια δραστηριότητα ή γυρνώντας από τη δουλειά σου», δήλωσε ένας από τους υπεύθυνους των ψηφιακών πρότζεκτ της Domino’s. Η υπηρεσία αυτή αρχικά θα τεθεί σε εφαρμογή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Domino’s δεν είναι άσχετη από τον κόσμο του αυτοκινήτου, καθώς η εταιρεία είχε δοκιμάσει ήδη αυτόνομα οχήματα που διανέμουν πίτσες στους πελάτες χωρίς ανθρώπινη εμπλοκή, στο πλαίσιο αυτού που ονομάζεται «τελευταίο χιλιόμετρο» στην εξέλιξη του αυτόνομου αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube