Διεθνές snow test-drive στους Δολομίτες για τη Ferrari FF [video]

Διεθνές snow test-drive στους Δολομίτες για τη Ferrari FF [video]

Δύο Ferrari FF βρέθηκαν εκεί ψηλά, στα περάσματα των Δολομιτών για test drive διάρκειας μιας εβδομάδας.

Οι 4θέσιες τετρακίνητες FF της Ferrari, όργωσαν τους δρόμους μεταξύ των Brunico και Cortina d’Ampezzo, και τα ανεβοκατεβάσματα στο Passo Valparola, στο Passo Tre Croci και στο Passo delle Erbe.

Εκεί ήταν οι τέλειες καιρικές συνθήκες, αλλά και οι κατάλληλες συνθήκες πρόσφυσης για να δοκιμαστεί σκληρά το σύστημα τετρακίνησης 4RM. Μια δοκιμασία σε μεγάλη ποικιλία επιφανειών, με τη χαμηλή πρόσφυση του παγωμένου και χιονισμένου δρόμου να διαδέχεται το βρεγμένο δρόμο και το μισολιωμένο χιόνι, κάτι που έκανε τη διαδικασία ιδιαίτερα απαιτητική και πολύπλοκη. Όσοι τυχεροί –και έχοντες, φυσικά- βρέθηκαν στους Δολομίτες σαφώς και το διασκέδασαν. Τελευταία διαδρομή, αλλά σαφώς όχι έσχατη, η θεαματική οδήγηση στο χιόνι από το Tirol Stadium στο Anterselva, όπου η Ferrari FF γοήτευσε, εντυπωσίασε και εξέπληξε το ταλέντο της, τους σκιέρ και τις σκιέζ cross-country, αλλά και τους διαθλητές που βρέθηκαν στην περιοχή.

Είδατε; Δεν κάνουμε μόνο εμείς camp στην Αράχωβα. Πάνε κι αυτοί στους Δολομίτες για να πουλήσουν κάνα αμαξάκι... Σε ένα χρόνο από σήμερα περίπου, η FF ανανεώνεται, οπότε χρειάζεται να... ξεστοκάρουν! Woah!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube