Διέλυσε το Dodge Charger του για να "τιμωρήσει" όσους δεν του έκαναν καλές προσφορές [video]

Διέλυσε το Dodge Charger του για να "τιμωρήσει" όσους δεν του έκαναν καλές προσφορές [video]

Τελικά την πλήρωσε το κλασικό muscle car που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο Daniel Gagliardi, ιδιοκτήτης ενός Dodge Charger του 1970, αποφάσισε να καταστρέψει το κλασικό μοντέλο καθώς όπως δήλωσε ήθελε να δώσει ένα μάθημα σε όλους του έκαναν χαμηλές προσφορές ή τον ανάγκαζαν να σπαταλά άσκοπα το χρόνο του ενώ δεν ενδιαφέρονταν πραγματικά να το αγοράσουν.

Το Charger καταστράφηκε ολοσχερώς από μια ειδική μπουλντόζα στις τοπικές εγκαταστάσεις ανακύκλωσης αυτοκινήτων, ενώ ολόκληρο το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο (προσοχή στη σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιεί ο εικονολήπτης για τους υποψήφιους αγοραστές). Ενημερωτικά, ο Αμερικανός ζητούσε $8.500 για το muscle car το οποίο είχε αγοράσει πριν από έξι μήνες έναντι $4.200. Όπως δήλωσε ο ίδιος, καθώς ο καιρός περνούσε, ήθελε απλά να το ξεφορτωθεί ακόμα και σε χαμηλότερη τιμή όμως όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το μοντέλο δεν εμφανίστηκαν ποτέ στα ραντεβού προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό του.

Πάντως παρόλο που όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, το Charger βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση λόγω σκουριάς, ήταν ιδανική βάση για ένα project ανακατασκευής.

Dodge Charger

Αν θέλετε τη γνώμη μας, η αντίδραση του ιδιοκτήτη στα ενοχλητικά τηλεφωνήματα των ανθρώπων που είδαν τις αγγελίες του, ήταν κάπως υπερβολική. Με το να καταστρέψει το σπάνιο κλασικό μοντέλο, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να πουλήσει σε αρκετά καλή τιμή είτε ολόκληρο είτε σε κομμάτια, δεν κέρδισε τίποτα παραπάνω από την προσοχή του κοινού, και λίγα χρήματα από την εταιρεία ανακύκλωσης. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως δεν θα διστάσει να ξανακάνει κάτι αντίστοιχο και με το επόμενο αυτοκίνητο που θα περάσει από τα χέρια του.

Όπως και να έχει, είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει με την περιουσία του καθώς στην τελική αυτός είναι που πληρώνει το λογαριασμό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube