Diego Maradona: Loeb και Rossi αποχαιρετούν τον «θεό» του ποδοσφαίρου [video+photo]

Diego Maradona: Loeb και Rossi αποχαιρετούν τον «θεό» του ποδοσφαίρου [video+photo]

Δύο θρύλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού υποκλίνονται στον Diego Maradona.

Μόνο τυχαίοι δεν είναι: Τόσο ο Sébastien Loeb, όσο και ο Valentino Rossi είναι οι «θεοί» του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο πρώτος στο WRC και ο δεύτερο στο MotoGP έχουν γράψει τη δική του ιστορία.

Ο Γάλλος έχει εννέα παγκόσμιους τίτλους στο WRC και ο Ιταλός άλλους εννέα (έξι στο MotoGP, έναν στα 500 cc, έναν στα 250 cc και έναν στα 125 cc). 

Και οι δύο υποκλίνονται στον Diego Maradona και τον αποχαιρετούν με το δικό τους τρόπο. 

loeb

Ο Loeb ανέβασε μια φωτογραφία στα social media και σημειώνει: «Δεν είναι μυστικό πως δεν είμαι μεγάλος οπαδός του ποδοσφαίρου, αλλά το να έχω την τιμή να γνωρίσω έναν τέτοιο θρύλο θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου». 

elena

Την ίδια στιγμή ο συνοδηγός του Daniel Elena σημειώνει κάτω από μια άλλη φωτογραφία, θυμίζοντας ταυτόχρονα τη στιγμή που ο Maradona κάθισε στο δεξί μπάκετ του Citroen C4 WRC (Ράλι Αργεντινής 2008) με τον Loeb να του δείχνει τα μυστικά του WRC: «Τιμή μου που σε γνώρισα στη διάρκεια της καριέρας μας και που παραχώρησα τη θέση μου δίπλα στον Seb για να σου δείξω το πάθος μας»

Από τη δική του πλευρά, ο θρύλος του MotoGP,  Valentino Rossi ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφίες και ένα βίντεο από το γκαράζ της Yamaha μετά από το γκραν πρι του Μιζάνο το 2008. Ήταν τότε που ο Maradona μπαίνει στο γκαράζ της ομάδας, λίγο μετά αφού ο «γιατρός» έχει κερδίσει τον αγώνα και γνωρίζει την αποθέωση από τους μηχανικούς και τους ανθρώπους της Yamaha. 

rossi1

rossi2

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube