Διάκριση για την BMW ALPINA B3

Διάκριση για την BMW ALPINA B3

Η ΒΜW ALPINA B3 τιμήθηκε με τον τίτλο Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021, στην κατηγορία Performance.

Η ειδική κριτική επιτροπή του German Car of the Year 2021, που αποτελείται από 18 δημοσιογράφους αυτοκινήτων, επέλεξε τα καλύτερα αυτοκίνητα από πέντε συγκεκριμένες κατηγορίες, ανάμεσα σε μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει το 2020.

Από το αποτέλεσμα αυτής της μυστικής ψηφοφορίας επιλέχθηκαν πέντε νικητές ενώ η αυξανόμενη σημασία του βραβείου GCOTY έγινε επίσης σαφής με την παρουσία στελεχών από αυτοκινητοβιομηχανίες και εισαγωγείς. Η BMW ALPINA B3 ψηφίστηκε το καλύτερο στην κατηγορία Performance. Η πιο ισχυρή BMW ALPINA B3 όλων των εποχών επικράτησε έναντι 21 ανταγωνιστών (Mercedes-AMG E 63, Porsche 911 Turbo S, Audi RS6 Avant, Audi RS Q8, BMW M8, BMW X5 M, Ferrari Roma, Ferrari SF90 Stradale) και τιμήθηκε με το τίτλο «Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021».

«Είμαστε πολύ περήφανοι που καταφέραμε να πείσουμε τη γνωστή ειδική κριτική επιτροπή με τη νέα γενιά μοντέλων BMW ALPINA B3 και μας απονεμήθηκε το γερμανικό αυτοκίνητο της χρονιάς 2021 στην κατηγορία Performance. Αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει τα σταθερά θετικά σχόλια από τους πελάτες μας, οι οποίοι εκτιμούν την BMW ALPINA B3 για την ανώτερη ομαλότητα λειτουργίας και τη συναρπαστική δυναμική οδήγησης», δήλωσε ο Andreas Bovensiepen, CEO της BMW ALPINA.

Alpina B3

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της BMW ALPINA, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, BMW Spanos.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube