Δεν έχετε ρεύμα; Χρησιμοποιήστε το υβριδικό σύστημα του Ford F-150!

Δεν έχετε ρεύμα; Χρησιμοποιήστε το υβριδικό σύστημα του Ford F-150!

Στο Texas των ΗΠΑ οι κάτοχοι των υβριδικών Ford F-150 τροφοδότησαν με ενέργεια τα σπίτια τους από τις μπαταρίες του οχήματος.

Το Texas των ΗΠΑ πλήττεται εδώ και μέρες από μία πρωτόγνωρη χιονοθύελλα, με τη θερμοκρασία να παραπέμπει σε συνθήκες πολικού ψύχους. Η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί στο μεγαλύτερο μέρος της πολιτείας, ενώ από το δριμύ ψύχος, έχουν παγώσει ακόμα και οι σωλήνες του νερού, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βρίσκονται σε απόγνωση.

Μια προσωρινή λύση που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια, έδωσε ο κάτοχος ενός υβριδικού Ford F-150 (PowerBoost Hybrid). Χρησιμοποίησε το τροφοδοτικό σύστημα του αυτοκινήτου προκειμένου να δώσει ενέργεια στις αναγκαίες οικιακές συσκευές του σπιτιού του! Μάλιστα, ανέβασε την όλη διαδικασία/εμπειρία σε ένα από τα μεγαλύτερα forum του F-150 (F150gen14.com) με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα πρωτόγνωρο «trend»!

ford1

Πολλοί Τεξανοί κάτοχοι του best seller μοντέλου της Ford (μη ξεχνάτε πως η σειρά F-150 ηγείται των πωλήσεων στην αμερικανική αγορά... μια ζωή) έπραξαν το ίδιο, προτρέποντας όσους περισσότερους μπορούν να ακολουθήσουν την τακτική τους προκειμένου να επιβιώσουν από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 

Η πλειονότητα, χρησιμοποιούσε το υβριδικό σύστημα του F-150 για 10 έως 12 ώρες την ημέρα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Αν μη τι άλλο, η καλύτερη διαφήμιση για τη Ford και το F-150. Ελπίζουμε μόνο, να μη δίνουμε ιδέες στους δικούς μας υπευθύνους και μας ζητήσουν στην επόμενη χιονόπτωση να τροφοδοτήσουμε με ενέργεια τα σπίτια μας από τις μπαταρίες των αυτοκινήτων μας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube