DeLorean: Επιστρέφει με ηλεκτρικά πρότζεκτ [video]

DeLorean: Επιστρέφει με ηλεκτρικά πρότζεκτ [video]

Με ένα Tweet και ένα νέο βίντεο στο YouTube, η DeLorean Motor ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο το 2022.

Η επιστροφή της DeLorean είναι γεγονός. Η αμερικανική φίρμα δούλευε καιρό το μεγάλο «come back» και φαίνεται πως πλέον έφθασε η ώρα της επανατοποθέτησής της στα αυτοκινητικά δρώμενα. Η εταιρεία έχει στα σκαριά κάμποσα νέα πρότζεκτ και θα παρουσιάσει μέσα στη χρονιά που διανύουμε, το πρώτο εξ’ αυτών. 

Σύμφωνα με το «υλικό» που έχει δοθεί στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα γραφής της νέας DeLorean θα είναι η DMC-12! Το «θρυλικό» μοντέλο… θα επιστρέψει στο μέλλον με νέο όνομα (DeLorean EVolved κατά πάσα πιθανότητα), ηλεκτρικό υπόβαθρο και νέα εμφάνιση, η οποία φυσικά θα διατηρεί τις αισθητικές φόρμες του μοντέλου των ‘80’s.

delorean

Μέχρι στιγμής, αυτές είναι και οι ελάχιστες πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει. Η DeLorean δεν έχει κάνει γνωστό ούτε με τι ηλεκτροκινητήρες θα εφοδιάζει το αυτοκίνητο ούτε τι χωρητικότητας θα είναι οι μπαταρίες, ούτε φυσικά λοιπά τεχνικά στοιχεία όπως επιδόσεις, αυτονομία κτλ.

Σύντομα πάντως, θα αρχίσει να αποκαλύπτει το παζλ της νέας ηλεκτρικής DMC-12 δεδομένου ότι το μοντέλο είναι προγραμματισμένο να πατήσει τους τροχούς στην άσφαλτο μέσα στο 2022.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube