Δείτε το τρέιλερ του Need For Speed Heat

Δείτε το τρέιλερ του Need For Speed Heat

Στο νέο τίτλο της σειράς παιχνιδιών πρωταγωνιστεί ένα βελτιωμένο Polestar 1

Η κουλτούρα βελτιώσεων και παράνομων αγώνων σε δημόσιο δρόμο φαίνεται πως συνεχίζει να έχει αρκετούς θαυμαστές στον χώρο του gaming καθώς αποτελεί την κύρια θεματολογία και του νέου τίτλου της σειράς παιχνιδιών Need For Speed με το όνομα Heat.

Όπως βλέπουμε στο επίσημο τρέιλερ του παιχνιδιού, πρωταγωνιστής είναι ένα βελτιωμένο Polestar 1 το οποίο καταδιώκεται από αστυνομικά Ford Crown Victoria ενώ συμμετέχει σε κόντρες με άλλα σπορ μοντέλα όπως τα Ford Mustang, BMW M2, Nissan GTR, Dodge Viper, Porsche 911, Mercedes-AMG C63 Coupe, Mazda RX-7, Mitsubishi Evo X, μέχρι και μια Lamborghini Countach!

Need For Speed Heat

Συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τα Need For Speed να είναι προσβάσιμα και σε αρχάριους παίκτες, φαίνεται πως και σε αυτό το παιχνίδι το ζητούμενο δεν είναι η πιστότητα της οδήγησης ή των συγκρούσεων αλλά η διασκέδαση και ο ανταγωνισμός μεταξύ των παιχτών.

Φυσικά, η δυνατότητα προσωποποίησης των αυτοκινήτων με πληθώρα μηχανικών και αισθητικών βελτιώσεων που εισήγαγε το NFS Underground το 2003 είναι σημαντικά αναβαθμισμένη με περισσότερες επιλογές και εντυπωσιακά γραφικά.

To Need For Speed Heat θα κυκλοφορήσει για PC, Playstation 4 και Xbox One στις 8 Νοεμβρίου 2019.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube