Δείτε το Tesla Model Y να κάνει drift [video]

Δείτε το Tesla Model Y να κάνει drift [video]

Το μικρό ηλεκτρικό SUV της Tesla δοκιμάζεται στην πίστα.

Οι παραδόσεις των Tesla Model Y στους πρώτους ιδιοκτήτες τους έχουν ήδη ξεκινήσει, και δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο σχετικα βίντεο που παρουσιάζουν τα επι μέρους χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού SUV. Η Unplugged Performance μάλιστα, πρόλαβε και βελτίωσε το δικό της Model Y ενώ δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο που παρουσιάζει το μοντέλο να κάνει drift!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Νέο Tesla Model Y [video]

Το εργοστασιακό Tesla Model Y Performance έχει δύο ηλεκτροκινητήρες που στέλνουν τη δύναμη και στους τέσσερις τροχούς, επιτρέποντας επιτάχυνση 0-97 km/h σε 3,5" και τελική ταχύτητα 233 km/h. Όσο για την αυτονομία, αυτή αγγίζει τα 507 km ανάμεσα σε κάθε φόρτιση χάρη στη μεγάλη μπαταρία "Long Range".

Το συγκεκριμένο Model Y που βλέπετε να πλαγιολισθαίνει στην πίστα Willow Springs Raceway, φορά ένα σετ από coilover της Unplugged Performance που δοκιμάζονται προτού διατεθούν στο εμπόριο. Πάντως, αν και η ανάρτηση δείχνει να ανταποκρίνεται καλά, το αυξημένο βάρος της κατασκευής είναι εμφανές στον τρόπο που μετατοπίζεται στην απότομη αλλαγή κατεύθυνσης. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτοκίνητα όπως το Model Y δεν σχεδιάστηκαν για την πίστα, αλλά για να ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν καλύτερα στις καθημερινές ανάγκες του απευθυνόμενου κοινού.

[Πηγή: Insideevs]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube