Δάνεισε τη Lamborghini στον φίλο του και τη βρήκε ... ανάποδα

Δάνεισε τη Lamborghini στον φίλο του και τη βρήκε ... ανάποδα

Μια Huracán βρέθηκε εγκαταλειμμένη στην άκρη του δρόμου κοντά στο Los Angeles.

Μια κόκκινη Lamborghini Huracán εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης ανάποδα στην άκρη του δρόμου Angeles Crest Highway, με την Αστυνομία να ψάχνει ακόμα τον οδηγό της!

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες του NBC Los Angeles, η Huracán έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στο εμπρός μέρος, στην ανάρτηση και φυσικά στην οροφή, με τους αερόσακους να έχουν ανοίξει. 

Σύμφωνα με τους ερευνητές της υπόθεσης, ο ιδιοκτήτης δάνεισε τη Lamborghini σε ένα φίλο του λίγο πριν το ατύχημα. Δεν είναι ξεκάθαρο για ποιο λόγο ο οδηγός του υπεραυτοκινήτου το εγκατέλειψε σε αυτή την κατάσταση. Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος στο αυτοκίνητο, όμως ύστερα από επικοινωνία με όλα τα νοσοκομεία της περιοχής δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν τον οδηγό.

Ο Angeles Crest Highway που ενώνει το San Gabriel Valley με τα Angeles National Forest και Antelope Valley στην πολιτεία της California, χαρακτηρίζεται από επικίνδυνες στροφές. Προφανώς ο οδηγός της Huracán δεν σεβάστηκε τα όρια ταχύτητας ούτε τις ιδιαιτερότητες του μοντέλου, ενώ αν κρίνουμε από την αναίτια εξαφάνισή του, δεν αποκλείεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube