Cowborghini Huracán εμπνευσμένη από... αγελάδα!

Cowborghini Huracán εμπνευσμένη από... αγελάδα!

Τι θα γινόταν αν ο Ferruccio Lamborghini είχε αδυναμία στις αγελάδες αντί για τους ταύρους;

Είναι γνωστό πως τα μοντέλα που κατασκευάζονται στην Sant' Agata έχουν στενή σχέση με τον ταύρο όπως υποδηλώνει φυσικά και το έμβλημα της Lamborghini. Τι θα γινόταν όμως αν τη θέση του αγέρωχου ζώου έπαιρνε η θηλυκή του εκδοχή - μια αγελάδα;

Την απάντηση στο ερώτημα μας δίνει ένας ιδιοκτήτης Lamborghini Huracán LP610-4 Spyder ο οποίος την μετέτρεψε σε "Cowborghini"! Το όχημα εθεάθη παρκαρισμένο έξω από το εστιατόριο Scott's στην περιοχή Mayfair του Λονδίνου.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, ο εμπνευστής της ιδέας δεν αρκέστηκε στις επιγραφές Cowborghini στο προφίλ του αυτοκινήτου και τα γραφικά που παραπέμπουν σε λευκή αγελάδα με μαύρες πιτσίλες, αλλά τοποθέτησε μεγάλα στρογγυλά "μάτια" στο καπό, και ειδικά εμβλήματα με ροζ φόντο! Η προσοχή στη λεπτομέρεια μάλιστα είναι τέτοια που έφτιαξε τρισδιάστατη επιγραφή Cowborghini για το πίσω μέρος του αυτοκινήτου!

Είναι γεγονός ότι οι πωλήσεις της Huracán την έχουν καταστήσει αρκετά συχνό θέαμα στις πρωτεύουσες του εξωτερικού όμως το σίγουρο είναι ένα - αυτή την Cowborghini δεν μπορείς να την μπερδέψεις με τίποτα άλλο!

[Πηγή Le Garage des Blogs]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube