Climbkhana: O Ken Block λυσσάει στο Pikes Peak! [video]

Climbkhana: O Ken Block λυσσάει στο Pikes Peak! [video]

Στο τιμόνι του “Hoonicorn” των 1.400 ίππων, κάνει την «Ανάβαση προς τα Σύννεφα» με τις πάντες και άλλα απίστευτα ακροβατικά!

Μετά το teaser που ανέβασε προχθές, ο Block μας παρουσιάζει σήμερα ολόκληρο το video της Climbkhana. Και είναι θεαματικό.

Μέσα στα 9 λεπτά του κλιπ, ο Νο.1 Hoonigan ανεβαίνει με το Hoonicorn VR, την τετρακίνητη Mustang του των 1.400 ίππων, όλη τη θρυλική διαδρομή μέχρι την κορυφή στα 4.270 μέτρα.

Φυσικά, δεν ισιώνει πουθενά. Και για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον και το θέαμα, κάνει και διάφορα κόλπα, όπως «ντόνατς» γύρω από κορύνες κι από ένα ελικόπτερο, ξακρίσματα ξυστά στον γκρεμό και τις μπαριέρες, κι ένα απίθανο σλάλομ ανάμεσα σε τρεις εκχιονιστήρες που του φράζουν το δρόμο!

Φυσικά, δεν τα κάνει όλα prima vista”, αλλά μετά από πρόβες, όπως δείχνουν καθαρά οι λαστιχιές στην άσφαλτο. Όμως το αποτέλεσμα δεν παύει να είναι εντυπωσιακό.

Ο Block κάνει ακόμα και μια αναφορά στο θρυλικό video της ίδιας ανάβασης –όταν ήταν χωμάτινη όμως– που είχε γυρίσει η Peugeot με τον Ari Vatanen, οδηγώντας με το ένα χέρι καθώς σηκώνει το άλλο μπροστά στα μάτια του για να μην τον τυφλώνει ο ήλιος που δύει!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τα 10 καλύτερα ανεβάσματα στο Pikes Peak [on board videos]

Ας μη σας τα πούμε όμως όλα. Δείτε το video και κρίνετε μόνοι σας.

[Πηγή: Toyo Tire USA/Hoonigan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube