Χορεύοντας (και διαλύοντας) στη βροχή μια Lambo Murciélago [video]

Χορεύοντας (και διαλύοντας) στη βροχή μια Lambo Murciélago [video]

Η Ρωσία είναι η χώρα της «κάμερας ταμπλό», οπότε η πλειονότητα των video που κυκλοφορούν στο web προέρχονται από τη χώρα αυτή. Όπως και το λυπηρό video με τη Lambroghini.

To κλιπάκι δείχνει ένα συμβάν που εξελίχτηκε στον αυτοκινητόδρομο με μια ολισθαίνουσα και εκτός ελέγχου Murciélago, φάση της οποίας η αιτία μπορεί να ερμηνευτεί με ό,τι τρόπο θέλετε.

Είτε όμως το ερμηνεύσετε ως αποτυχημένη προσπάθεια προσπέρασης από τα δεξιά είτε μια απώλεια ελέγχου από περισσότερο γκάζι είτε δεν ξέρουμε κι εμείς από τι, το γεγονός είναι ότι ο δύσμοιρος οδηγός φαίνεται ανήμπορος να αντιδράσει.

Κι όταν ένα V12 αρχίζει να στριφογυρίζει σε ένα βρεγμένο δρόμο, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται να κάνει είναι να επιχειρήσεις ένα ανάποδο τιμόνι. Βέβαια, από τη στιγμή που ο Μαινόμενος Ταύρος ξεκίνησε να κάνει σβούρες, δεν υπάρχουν χειρισμοί που θα μπορούσε να κάνει ο οδηγός για να το συνεφέρει. Και φυσικά ελάχιστα πράγματα μπορούν να κάνουν και οι γύρω του για να μην τους χαλάσει η μέρα.

Αν υπάρχει ένα μάθημα που μπορείς να πάρεις από την κατάσταση που δείχνει το video είναι ότι με τετράπαχα λάστιχα η υδρολίσθηση καραδοκεί, ειδικά αν δεν ξέρεις τι κάνεις. Έτσι κι αυτή η Lamborghini χτύπησε αρχικά ένα ανυποψίαστο αυτοκίνητο πριν συντριβεί στην μπαριέρα στα εξ ων συνετέθη στο μαγαζί της SantAgata Bolognese.

Δεν έχουμε στοιχεία μαζί με το ποστ του video, αλλά εξ όσων βλέπουμε δεν φαίνεται το τρακάρισμα αυτό να προξένησε τραυματισμούς, σοβαρούς τουλάχιστον. Βέβαια δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τη Lambo που θα χρειαστεί μπόλικες δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να έρθει στα ίσα της.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube