node/37240

Το Chevrolet Suburban θέλει να γίνει το επίσημο αυτοκίνητο του Τέξας

Η General Motors μαζεύει υπογραφές.

Η General Motors ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών μέσω της σελίδας Change.org με την πρόταση να γίνει το Chevrolet Suburban το επίσημο αυτοκίνητο της πολιτείας του Texas.

Όπως αναφέρει η αίτηση, το Suburban: «μπορεί να μεταφέρει με άνεση ανθρώπους και αποσκευές οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε στιγμή, συμβάλλοντας στην προώθηση του πρωταρχικού ενστίκτου που έχουν οι πολίτες του Τέξας να οδηγούν όσο πιο μακριά γίνεται».

Suburban

Ένα ακόμη επιχείρημα της αμερικανικής εταιρείας είναι πως η παραγωγή του Suburban γίνεται στο εργοστάσιο Arlington στο Τέξας. Σύμφωνα με την GM, αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν στο Τέξας περισσότερα από 200.000 Suburban και πωλείται ένα καινούριο κάθε 90 λεπτά. Μέσα στο 2018, η Chevrolet πούλησε περισσότερα Suburban στο Τέξας από ότι στις μικρότερες 25 πολιτείες συνολικά.

Το Chevrolet Suburban κυκλοφορεί στις ΗΠΑ εδώ και 85 χρόνια (από το 1935), κατακτώντας τον τίτλο του μακροβιότερου ονόματος στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η σημερινή έκδοση του μοντέλου παρουσιάστηκε το 2014 βασισμένη σε πλαίσιο τύπου σκάλας το οποίο μοιράζεται με τα pick-up της εταιρείας. Στις 10 Δεκεμβρίου, η General Motors θα παρουσιάσει τη νέα γενιά των Suburban και Tahoe συνεχίζοντας τη μακρά ιστορία της σειράς.

Πηγή: GMAuthority

node/39662

Τύπωνε σπίτι του επιταγές και αγόραζε Porsche και Rolex

Πρέπει να είσαι πολύ αφελής για να πιστεύεις ότι δεν θα σε πιάσουν... 

Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 | Θοδωρής Τσίκας Επικοινωνία

Τύπωνε σπίτι του επιταγές και αγόραζε Porsche και Rolex

Ο Casey William Kelly ήθελε να ζήσει πλουσιοπάροχα αλλά δεν είχε την απαραίτητη προϋπόθεση που είναι ένας τραπεζικός λογαριασμός με πολλά μηδενικά. 
Ωστόσο δεν απογοητεύτηκε. Επιστράτευσε τον υπολογιστή και τον εκτυπωτή του σπιτιού του και τύπωσε μερικές πλαστές επιταγές. 
Με την πρώτη πήγε κατευθείαν στην αντιπροσωπεία της Porsche και υπογράφοντας για ένα ποσό των $139.203,05 έφυγε από εκεί οδηγώντας μια 911 Turbo. 

Την επόμενη πήγε σε κοσμηματοπωλείο στο Miramar Beach και παραδίδοντας μια επιταγή με το ποσό των $61.521 ζήτησε να αγοράσει τρία ρολόγια Rolex. Ο κοσμηματοπώλης ήταν λίγο πιο έξυπνος από τον υπάλληλο της Porsche και δεν του παρέδωσε τα ρολόγια για να διαπιστώσει πρώτα αν η επιταγή είχε αντίκρυσμα. 

Και κάπου εκεί η χλιδάτη ζωή του Casey William Kelly έλαβε τέλος. 
Στο μεταξύ και στην εταιρεία από όπου είχε πάρει την 911 Turbo είχαν ήδη δει ότι η επιταγή ήταν... χαρτοπετσέτα και είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία. 
Ο δράστης συνελήφθη σε ελάχιστο χρόνο, καθώς εντοπίστηκε εύκολα από το αυτοκίνητο που οδηγούσε. 
Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και κρατείται στις φυλακές του Walton County.

Άγνωστο παραμένει αν ο υπάλληλος της Porsche διατήρησε τη θέση του, καθώς του παρέδωσε το αυτοκίνητο δίχως να ελέγξει τη γνησιότητα της επιταγής. 

node/39656

Σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο στην κάμερα και το πλήρωσε πολύ ακριβά

Πώς ένα απλό πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα πολλαπλασιάζεται 75 φορές!

Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 | Θοδωρής Τσίκας Επικοινωνία

Σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο στην κάμερα και το πλήρωσε πολύ ακριβά

Υπό φυσιολογικές συνθήκες το πρόστιμο θα ήταν €20. Και αυτό διότι ο οδηγός που απεικονίζεται στη φωτογραφία του άρθρου είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας κατά 11km/h, δηλαδή κινούνταν με 81 km/h αντί 70 km/h. 

Όμως όταν αντιλήφθηκε την κάμερα του ραντάρ, όχι μόνον δεν προσπάθησε να κόψει ταχύτητα, αλλά επιδεικτικά ύψωσε το μεσαίο δάκτυλο του χεριού του.

Σε κάποια άλλη χώρα ίσως η χειρονομία να περνούσε απαρατήρητη. Όμως στη Γερμανία τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έτσι το πρόστιμο των € 20 πολλαπλασιάστηκε επί 75 και τώρα ο οδηγός της BMW καλείται να πληρώσει €1.500!

Η απόφαση για την πολλαπλασιασμό του προστίμου είναι του δικαστηρίου του Oberfranken, στο οποίο η αστυνομία έστειλε την φωτογραφία και αυτό έκρινε ότι ο οδηγός επέδειξε ασέβεια προς τις αρχές. 

Την επόμενη φορά που θα δείτε κάμερα, απλά... χαμογελάστε.