Το Chevrolet Suburban θέλει να γίνει το επίσημο αυτοκίνητο του Τέξας

Το Chevrolet Suburban θέλει να γίνει το επίσημο αυτοκίνητο του Τέξας

Η General Motors μαζεύει υπογραφές.

Η General Motors ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών μέσω της σελίδας Change.org με την πρόταση να γίνει το Chevrolet Suburban το επίσημο αυτοκίνητο της πολιτείας του Texas.

Όπως αναφέρει η αίτηση, το Suburban: «μπορεί να μεταφέρει με άνεση ανθρώπους και αποσκευές οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε στιγμή, συμβάλλοντας στην προώθηση του πρωταρχικού ενστίκτου που έχουν οι πολίτες του Τέξας να οδηγούν όσο πιο μακριά γίνεται».

Suburban

Ένα ακόμη επιχείρημα της αμερικανικής εταιρείας είναι πως η παραγωγή του Suburban γίνεται στο εργοστάσιο Arlington στο Τέξας. Σύμφωνα με την GM, αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν στο Τέξας περισσότερα από 200.000 Suburban και πωλείται ένα καινούριο κάθε 90 λεπτά. Μέσα στο 2018, η Chevrolet πούλησε περισσότερα Suburban στο Τέξας από ότι στις μικρότερες 25 πολιτείες συνολικά.

Το Chevrolet Suburban κυκλοφορεί στις ΗΠΑ εδώ και 85 χρόνια (από το 1935), κατακτώντας τον τίτλο του μακροβιότερου ονόματος στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η σημερινή έκδοση του μοντέλου παρουσιάστηκε το 2014 βασισμένη σε πλαίσιο τύπου σκάλας το οποίο μοιράζεται με τα pick-up της εταιρείας. Στις 10 Δεκεμβρίου, η General Motors θα παρουσιάσει τη νέα γενιά των Suburban και Tahoe συνεχίζοντας τη μακρά ιστορία της σειράς.

Πηγή: GMAuthority

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube