Challenger SRT Demon και Charger R/T του ’70 μόνο $29,95

Challenger SRT Demon και Charger R/T του ’70 μόνο $29,95

Η συνεργασία LEGO-Dodge έκανε επιτέλους την αγορά ενός Demon και ενός κλασικού πια Charger R/T φθηνή υπόθεση.

Η LEGO εδώ και χρόνια δίνει στους φαν κάθε ηλικίας την ευκαιρία να κατασκευάσουν σένια αυτοκίνητα από τα παλιά ή φρέσκα. Η τελευταία της συνεργασία όμως είναι εξαιρετικά συναρπαστική για το στρατόπεδο των «MOPAR-or-no-car». Χάρη στη συνεργασία της με την Dodge, ένας περιορισμένος αριθμός μικρών και μεγάλων φαν της φίρμας θα έχει την ευκαιρία να γίνει κάτοχος του Challenger SRT Demon του 2018 και του εμβληματικού Charger R/T του 1970.
Lego-Dodge
Αυτό το κιτ περιορισμένης παραγωγής από τη σειρά Speed Champions το βρήκαμε να πωλείται στο website της Dodge έναντι $29,95. Το κιτ περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από τα τουβλάκια για να συναρμολογήσεις τα δύο αυτοκίνητα. Υπάρχει ακόμη ένας οδηγός για το καθένα, ένας κριτής αγώνων, έξτρα ζάντες (τάσια για την ακρίβεια) και ένα «Christmas tree» με διακόπτη, καθώς αναπόφευκτα θα υπάρξουν επιτραπέζιοι αγώνες...

Ψάχνοντας βρήκαμε τελικά το κιτ και στην Ελλάδα, σε ένα μόνο κατάστημα, έναντι €52,99! Σημειωτέον το κιτ 75893, όπως είναι ο κωδικός του, λανσαρίστηκε πριν από λίγες ημέρες, οπότε είναι... ΜΥ2019.

Lego-Dodge

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube