CEO της χρονιάς, ο Luca de Meo της SEAT

CEO της χρονιάς, ο Luca de Meo της SEAT

Εξαιρετική διάκριση από το Automotive News Europe

Ο Πρόεδρος της SEAT Luca de Meo διακρίθηκε από το περιοδικό Automotive News Europe με το Βραβείο Eurostars Award ως CEO της Χρονιάς στην κατηγορία των Αυτοκινήτων.  
 
Πρόκειται για μία αναγνώριση της θητείας του στο πηδάλιο της SEAT, την περίοδο που η μάρκα επέστρεψε στην κερδοφορία. Το βραβείο θα απονεμηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης
 
Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, ο Luca de Meo είναι Πρόεδρος της SEAT από το Νοέμβριο του 2015. Υπό την ηγεσία του, η εταιρεία διανύει την περίοδο της μεγαλύτερης προϊοντικής επιθετικής πολιτικής στην ιστορία της με το λανσάρισμα τεσσάρων νέων μοντέλων (Ateca, Leon, Ibiza και Arona) σε 18 μήνες. 
 
 
Η επέκταση και η ανανέωση της γκάμας αυξάνει τις πωλήσεις πάνω από 13% το 2017 σε σχέση με πέρσι και καθιστά την SEAT ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες στην Ευρώπη. 
Επιπλέον, έπειτα από τη δημοσίευση των καλύτερων οικονομικών αποτελεσμάτων στην ιστορία της το 2016, στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 40,9%.
 
Όταν ενημερώθηκε για το βραβείο, ο Πρόεδρος της SEAT επεσήμανε: «Είμαι βαθιά ευγνώμων. Είναι τιμή να λαμβάνω αυτή τη διάκριση από ένα τόσο υψηλού κύρους περιοδικό όπως το Automotive News Europe και να προστίθεμαι στη λίστα των εξεχόντων στελεχών της αυτοκινητοβιομηχανίας οι οποίοι έχουν λάβει αυτή την αναγνώριση τα τελευταία χρόνια». 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube