Cangurino Rampante ή αλλιώς Ferrari F430 Spider τίγκα στο after market

Cangurino Rampante ή αλλιώς Ferrari F430 Spider τίγκα στο after market

De gustibus et coloribus non est disputandum. Απόδειξη αυτή η Ferrari F430 Spider που στολίστηκε από τον ιδιοκτήτη της με εξαρτήματα που πωλούνται σε αφτερμαρκετάδικα: χρώμια, λογότυποι «Sport» και «Limited Edition» και άλλα ωραία…

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η Ferrari F430 Spider είναι ένα όμορφο σπορ αυτοκίνητο, με ιδιαίτερα εντυπωσιακή ατμοσφαιρική μηχανολογία, επί τη βάσει της πιο αγνής ιταλικής παράδοσης. Ο Καλιφορνέζος ιδιοκτήτης αυτής της F430 Spider μάλλον δεν βρήκε τα παραπάνω επαρκή για τα γούστα του, οπότε ανέλαβε να τη στολίσει κατά πώς νόμιζε πως της έπρεπε! Έτσι, διάλεξε το κοσμητικά πρόσθετα από την ελεύθερη αγορά, καθότι εκεί στο Meranello είναι τσίπηδες. 

Ψεύτικες χρωμιωμένες εισαγωγές αέρα στο καπό, λογότυποι «Sport», αυτοκόλλητα «Limited Edition», ιμιτασιόν ανθρακονήματα και υπερμέγεθες «cavallino rampante» προσπαθούν να κάνουν το αυτοκίνητο να δείχνει… αυτό που ήταν ήδη: Ένα ξεχωριστό σπορ μοντέλο με δυναμική εμφάνιση και αξιοσέβαστη μοναδικότητα.

Kagourino Rampante

Οι πιο μειλίχιοι και φιλοσοφημένοι ίσως πουν ότι το κυριότερο είναι η ευχαρίστηση που μπορεί να δώσει έτσι στολισμένη η F430 Spider στον ιδιοκτήτη της. Πάντως απ’ όλα ξεχωρίζουμε την αναγραφή «F430» με γραμματοσειρά… Mercedes-Benz. 

Kagourino Rampante

Είναι πάντως προφανές ότι για τον Καλιφορνέζο φίλο μας, ούτε ο V8 των 4,3 lt με τα 490 άλογα και τα 465 Nm ούτε τα 4” στα 0-100 km/h ούτε τα 315 km/h τελικής, πολλώ δε μάλλον πώς στρίβει το αυτοκίνητο, έχουν μεγάλη σημασία! 

Kagourino Rampante

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube