Bugatti Veyron σε ρόλο εκχιονιστικού [video]

Bugatti Veyron σε ρόλο εκχιονιστικού [video]

Το υπεραυτοκίνητο των 1.000 PS ανοίγει δρόμους σε χιονισμένα τοπία.

Το κανάλι Royalty Exotic Cars στο YouTube δημοσίευσε ένα βίντεο με τις Bugatti Veyron και Lamborghini Aventador σε ρόλο εκχιονιστικών.

Τα δύο πανάκριβα υπεραυτοκίνητα επιδίδονται σε πλαγιολισθήσεις σε χιονισμένα πάρκινγκ και άδειους δρόμους, με τα συστήματα τετρακίνησης και τα διαφορικά να δουλεύουν υπερωρίες. Η μικρή απόσταση από το έδαφος που έχουν και τα δύο σε συνδυασμό με τον αεροδυναμικό σχεδιασμό τους, τα κάνει να γλιστρούν μέσα από όγκους χιονιού χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Παρόλα αυτά μας φαίνεται περίεργο που οι ιδιοκτήτες δεν φοβούνται το ενδεχόμενο κάποιο αντικείμενο (σίδερο, πέτρα, κορμός κτλ) να βρίσκεται κρυμμένο κάτω από το λευκό πέπλο και ενδεχομένως να τραυματίσει τους προφυλακτήρες.

Ο οδηγός της Bugatti πήγε ένα βήμα παραπέρα, χρησιμοποιώντας το όχημα αξίας άνω του 1,5 εκατομμυρίου για σκι με το να δέσει σχοινιά στις βάσεις της ενεργής αεροτομής! Σε κάποιες φάσεις το χιόνι καλύπτει ολόκληρο το αμάξωμα της Veyron, μπλοκάροντας τους αεραγωγούς και φτάνοντας μέχρι την οροφή, όμως αυτό δεν φαίνεται να πτοεί κανένα από τους συμμετέχοντες στο βίντεο οι οποίοι δείχνουν να το διασκεδάζουν.

Πηγή: Motor1.com

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube