Bugatti: Οδήγησε μια Veyron από €5.000

Bugatti: Οδήγησε μια Veyron από €5.000

Για τα 110 χρόνια της, η Bugatti προτείνει σε 110 ενδιαφερόμενους να ζήσουν την εμπειρία μιας Veyron στον ανοιχτό δρόμο. Διαλέγοντας ανάμεσα σε δύο πακέτα φιλοξενίας…

Ονειρεύεσαι να καθίσεις στο τιμόνι μιας Bugatti, αλλά δεν αντέχεις την αγορά του αυτοκινήτου. Η γαλλική φίρμα, που γιορτάζει εφέτος τα 110 χρόνια της, είχε την ιδέα να προτείνει δύο υψηλού επιπέδου πακέτα αυτής της εμπειρίας σε 110 τυχερούς:

Πακέτο «Emotion»
Υποδοχή VIP στο Cité de l’Automobile στη Mulhouse και στη συνέχεια οδήγηση της Veyron στην πίστα πριν βγεις στον ανοιχτό δρόμο με έναν εκπαιδευτή, για να περάσεις λίγες ώρες οδήγησης με το hypercar της Bugatti… με μια παράκαμψη για μια γερμανική Autobahn χωρίς όριο ταχύτητας. 

Πακέτο «Rien n’est trop beau»
Υποδοχή VIP στο Cité de l’Automobile στη Mulhouse, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Bâle, γεύματα σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin, όλη τη μέρα στο τιμόνι της Veyron, οδήγηση στο δρόμο του κρασιού στη Γερμανία και σε Autobahn χωρίς όριο ταχύτητας. Μεταφορά από το ξενοδοχείο προς τα εστιατόρια με Bentley.

Προφανώς, αυτές οι εμπειρίες δεν κοστίζουν πενταροδεκάρες. Τουναντίον! Για την πρώτη, την οικονομική θα πρέπει να καταβάλεις 4.990 ευρώ. Για την πιο λουξ, η τιμή ανεβαίνει στις €11.900. Και οι θέσεις είναι 80 για την «Emotion» και μόνο 30 για την «Rien n’est trop beau». Α! Κι αν θέλεις να κάνεις κράτηση, στην επίσημη ιστοσελίδα μέχρι τις 21 Μαΐου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube