Bugatti: Νέο πρόγραμμα service των Veyron και Chiron

Bugatti: Νέο πρόγραμμα service των Veyron και Chiron

Έξυπνες λύσεις για τα ετήσια service των Bugatti και υπηρεσία premium οδικής βοήθειας για τους ιδιοκτήτες.

Η Bugatti ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα service Passeport Tranquillité με το οποίο απευθύνεται στους ιδιοκτήτες Veyron (2005 - 2015) και Chiron (2016 - σήμερα) που θέλουν την καλύτερη δυνατή συντήρηση των υπεραυτοκινήτων τους μετά από το τέλος της εργοστασιακής εγγύησης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα service το χρόνο σε συνεργασία με επίσημο αντιπρόσωπο, premium υπηρεσίες οδικής βοήθειας και ένα πακέτο συντήρησης και καθαρισμού αυτοκινήτου της Bugatti.

Bugatti

Πιο συγκεκριμένα, το Passeport Tranquillité για την Veyron προσφέρεται με διετή και τετραετή συμβόλαια. Μια ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων τεχνικών αναλαμβάνει τη συντήρηση του μοντέλου με τη διαδικασία να διαρκεί 14 ώρες τον πρώτο χρόνο και 32 ώρες τον δεύτερο. Ανάλογα με τη χρήση του αυτοκινήτου, οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα Active - ιδανικό για όσους οδηγούν τη Veyron συχνά  - ή το πρόγραμμα Collector - για εκείνους που δεν ξεπερνούν τα 200 km το χρόνο.

Όσον αφορά την Chiron, τα ετήσια service διαρκούν 14 ώρες ενώ μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια χρειάζεται το μεγάλο service με διάρκεια 72 ωρών.

Bugatti

Όπως αναφέρει η Bugatti, είναι πολύ σπάνιο για τις Veyron και Chiron να πάθουν κάποια μηχανική βλάβη, όμως σε περίπτωση που συμβεί αυτό υπάρχει η δυνατότητα premium οδικής βοήθειας με ένα απλό τηλεφώνημα, διαθέσιμη 24 ώρες το 24αωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Bugatti θα κανονίσει την ασφαλή μεταφορά του αυτοκινήτου σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για επισκευή, και την προσωπική μετακίνηση του ιδιοκτήτη.

Το πρόγραμμα service Passeport Tranquillité είναι συνδεδεμένο με τον αριθμό πλαισίου του κάθε αυτοκινήτου, οπότε οι υπηρεσίες μεταφέρονται στον επόμενο ιδιοκτήτη σε περίπτωση πώλησης. Για να εγκριθεί βέβαια κάθε αυτοκίνητο πρέπει να περάσει από λεπτομερή έλεγχο 85 σημείων. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη συντήρηση της δικής σας Bugatti μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

[Πηγή: Bugatti]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube