Bugatti: Το αυτοκίνητο κάνει 3,2 εκατ. και το μπουφάν €280!

Bugatti: Το αυτοκίνητο κάνει 3,2 εκατ. και το μπουφάν €280!

Η νέα συλλογή Lifestyle της Bugatti είναι εξαιρετικά φθηνή, σε αντίθεση με τα αυτοκίνητά της.

Η τελευταία συλλογή αξεσουάρ και ενδυμάτων της Bugatti είναι δημιουργία του επίσημου συνεργάτη της Audes Group, και αντλεί έμπνευση από τα διάσημα μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως είναι τα Chiron, Divo, La Voiture Noire, Chiron Super Sport 300+, Centodieci και Bolide. Η συλλογή αποτελείται από περισσότερα από 50 είδη, όπως μπλουζάκια, μπουφάν, μπρελόκ, τσάντες, μικρά δερμάτινα είδη, κούπες, μανικετόκουμπα, κ.α.

Αυτό που εκπλήσσει ωστόσο είναι ότι σε αντίθεση με τα αυτοκίνητα της εταιρείας, η συλλογή των αξεσουάρ και των ενδυμάτων που φέρουν το σήμα της, είναι εξαιρετικά φθηνή. Εδικά αν συγκρίνουμε τις τιμές της με αντίστοιχες συλλογές της Lamborghini ή της Ferrari για παράδειγμα. Το πιο ακριβό είδος Bugatti που θα μπορούσαμε να βρούμε είναι ένα μπλε ναυτικό μπουφάν "EB" αξίας €280, που είναι πολύ φθηνότερο από ένα αντίστοιχο της συλλογής Air Jordan.

Αντίθετα, αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από τις συγκινήσεις που προσφέρει μια Bugatti, μπορείτε να προχωρήσετε σε μια leasing συμφωνία για μια Chiron Sport αξίας 3,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Εδώ όμως οι αριθμοί ζαλίζουν: Ξεκινάτε με μια προκαταβολή της τάξης των $358.000 και ακολουθεί η μηνιαία δόση που φτάνει τα $52.196 για leasing με διάρκεια τριών ετών 3 ετών ή μηνιαία δόση $65.950 για 24μηνο leasing.

Mάλλον συμφέρει να πάρετε ένα μπουφάν τελικά...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube