Βρήκε ναρκωτικά αξίας $850.000 μέσα στο αυτοκίνητο που αγόρασε!

Βρήκε ναρκωτικά αξίας $850.000 μέσα στο αυτοκίνητο που αγόρασε!

Τα πακέτα με την κοκαΐνη ήταν καλά κρυμμένα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Ένας άντρας στις ΗΠΑ βρήκε 34 kg κοκαΐνης συνολικής αξίας $850.000 μέσα στο αυτοκίνητο που αγόρασε, όπως αποκάλυψε η αστυνομία του Webb Country.

Αφού αγόρασε το μεταχειρισμένο όχημα από δημοπρασία, ο άντρας το οδήγησε μέχρι το σπίτι του. Εκεί, προς μεγάλη του έκπληξη, εντόπισε 17 πακέτα με ναρκωτικά σε κρυφή θήκη στο εσωτερικό του! Χωρίς να διστάσει, κάλεσε την αστυνομία και δήλωσε τα πάντα για το συμβάν. Οι έρευνα με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, αποκάλυψε άλλα 17 πακέτα που βρίσκονταν σε άλλο σημείο του οχήματος. Συνολικά, η κοκαΐνη που βρέθηκε στο όχημα ζύγιζε 34 kg και οι αρχές υπολογίζουν την αξία της σε $850.000 (€753.865).

«Ευχαριστώ και συγχαίρω τον άνθρωπο που μας ενημέρωσε για τα ναρκωτικά. Αν δεν ήταν ειλικρινής, τα ναρκωτικά θα μπορούσαν να έχουν καταλήξει στα λάθος χέρια. Ενθαρύννω τους ανθρώπους να αναφέρουν στις αρχές οποιοδήποτε έγκλημα ή ύποπτη δραστηριότητα στην ειδική τηλεφωνική γραμμή. Μπορεί να δικαιούστε χρηματική αμοιβή.», δήλωσε ο σερίφης Martin Cuellar.

Δε γνωρίζουμε το μοντέλο του αυτοκινήτου, ούτε τη δημοπρασία στην οποία αγοράστηκε. Είναι πιθανό κάποιος να προσπάθησε να εισάγει με παράνομο τρόπο ναρκωτικά στις ΗΠΑ και το όχημα στο οποίο τα έκρυψε να πουλήθηκε κατά λάθος σε άλλον αγοραστή. Μπορεί επίσης ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου να έχασε τη ζωή του και να μην είχε ενημερώσει άλλους για το "εμπόρευμα". Τέλος, υπάρχει και η περίπτωση το όχημα να ήταν ένα από τα κατασχεμένα της αστυνομίας και να μην είχε γίνει σωστός έλεγχος πριν από την πώλησή του.

[Πηγή: TheDrive]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube