Βρήκαν λαθρεπιβάτη στη μπαγκαζιέρα τους! [video]

Βρήκαν λαθρεπιβάτη στη μπαγκαζιέρα τους! [video]

Ένας 17χρονος Αιγύπτιος διάλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να μπει παράνομα στην Αγγλία.

Το να δεις τα δάχτυλα ή τα πόδια κάποιου να βγαίνουν από την μπαγκαζιέρα του αυτοκινήτου σου, παραπέμπει σε ταινίες τρόμου. Κάπως έτσι αισθάνθηκε ένα ζευγάρι Αγγλων, ο Simon και η Sally Fenton από το Berkshire, ανακάλυψαν ότι ένα 17χρονο αγόρι είχε κρυφτεί στην μπαγκαζιέρα τους  κατά την πρόσφατη επίσκεψη των Fentons στη Γαλλία. Το αγόρι, ταξίδεψε από τη Γαλλία στην Αγγλία κρυμμένο εκεί και τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το BBC News, οι Fentons ταξίδεψαν στο Dordogne της Γαλλίας για διακοπές. Στην πορεία πίσω, οι Fentons σταμάτησαν στο Calais της Γαλλίας, πριν πάρουν το πορθμείο για να περάσουν απέναντι στην Αγγλία.

Οι Fentons πιστεύουν ότι ο 17χρονος «τρύπωσε» στην μπαγκαζιέρα, όταν αναγκάστηκαν να σταθμεύσουν το Skoda Kodiaq στο υπαίθριο πάρκινγκ του ξενοδοχείου που διανυκτέρευσαν στο Calais, αφού λόγω της μπαγκαζιέρας οροφής δεν χωρούσε να μπει στο υπόγειο γκαράζ.

Οι Fentons δεν είδαν τίποτα ύποπτο μέχρι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Η Sally είδε δύο πόδια να βγαίνουν από την μπαγκαζιέρα μόλις έφτασαν στο προορισμό τους και κάλεσαν την αστυνομία η οποία και αποκάλυψε το… μυστικό που κρύβονταν σε αυτήν. Όπως διευκρινίστηκε πρόκειται για ένας 17χρονο από την Αίγυπτο που διάλεξε αυτόν τον τρόπο για να μπει παράνομα στην Αγγλία.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η υπηρεσία μετανάστευσης της χώρας με τους Fentons να δηλώνουν πως θα θυμούνται για πάντα την ιστορία και ιδίως το σοκ της πρώτης εικόνας.

[Πηγή: birminghammail.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube