Bravado Banshee: Biturbo Viper από το Grand Theft Auto προς πώληση

Bravado Banshee: Biturbo Viper από το Grand Theft Auto προς πώληση

Μία κυρία 56 ετών πουλά ένα Dodge Viper που είχε κερδίσει σε διαγωνισμό για ένα video game με αυτοκίνητα.

Η ιστορία έχει ως εξής: το 2013, η Rockstar Games ανέθεσε στον βελτιωτικό οίκο West Coast Customs να κατασκευάσει μία έκδοση του virtual Bravado Banshee από το γνωστό (για όσους ασχολούνται, και όχι μόνο) Grand Theft Auto.

Βγάζοντας το Banshee σε κλήρωσε για τους αγοραστές του παιχνιδιού, αυτό που μάλλον δεν περίμενε ήταν το ότι το βασισμένο στο Dodge Viper κουπέ θα κατέληγε στην 56χρονη Cheri Parker.

Κι αυτό επειδή ο γιος της συμμετείχε στον διαγωνισμό χρησιμοποιώντας τη δική της πιστωτική κάρτα – συνεπώς, το αυτοκίνητο κατέληξε σε αυτή.

Η West Coast Customs έχει επέμβει αρκετά στο αμάξωμα αλλά δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες για τις μηχανικές αλλαγές σε σχέση με το απλό Viper, πέραν του ότι ο V10 φοράει πλέον δύο turbo.

Λογικά, η κυρία Parker, που δεν ανήκει ακριβώς στο target group του παιχνιδιού ή του αυτοκινήτου, δεν το βρήκε ιδιαίτερα πρακτικό γι’ αυτό και αποφάσισε να το πουλήσει.

Η τιμή που ζητά είναι 180 χιλιάδες δολλάρια. Αρκετά υψηλή αν αναλογιστεί πως το νέο, αρκετά βελτιωμένο Viper είναι (ανάλογα την έκδοση) γύρω στις 80 χιλιάδες φτηνότερο. Ίσως γι’ αυτό το έχει ακόμα στην κατοχή της, παρ’ ότι δεν είναι η πρώτη φορά που προσπάθησε να το πουλήσει...

[Πηγή: MotorAuthority]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube