Βούτηξε με τη Ferrari του στο λιμάνι επειδή «του το είπε ο Χριστός»! [video]

Βούτηξε με τη Ferrari του στο λιμάνι επειδή «του το είπε ο Χριστός»! [video]

Ο 48χρονος ιδιοκτήτης της 360 Modena δήλωσε ότι «το χρήμα θα είναι άνευ σημασίας σε δύο μέρες».

Ο 48χρονος James A. Mucciaccio Jr από τη Florida οδήγησε τη Ferrari του μέσα στο κανάλι Palm Beach Inlet την επομένη των Χριστουγέννων. Πλάνα από κάμερα σε ταμπλό αυτοκινήτου απαθανάτισαν τη στιγμή όπου η 360 Modena πήρε φόρα και βούτηξε από το ντόκο για να βυθιστεί στον πάτο της λιμνοθάλασσας.

Προηγουμένως η αστυνομία είχε ενημερωθεί για μια σκούρα Ferrari που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα στο North Ocean Boulevard κι ένας αστυνομικός εντόπισε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο στο ντόκο του Inlet. O αστυνομικός είπε στον Mucciaccio ότι δεν επιτρέπεται το παρκάρισμα στο ντόκο κι ο οδηγός ζήτησε συγνώμη, έκανε όπισθεν για να πάρει φόρα κι έπεσε με το αυτοκίνητο στο νερό.

Ο Mucciaccio κατάφερε να βγει από τη Ferrari πριν αυτή βυθιστεί και τον περισυνέλεξε ψαράς που τον έβγαλε στην ακτή. Εκεί έκανε την παρακάτω δήλωση στην αστυνομία:

«Ο Χριστός μου είπε να οδηγήσω μέσα από μια μικρή πύλη και να περάσω από ένα παράθυρο δύο μέτρων. Ο Κύριος με έκανε τον εξυπνότερο άνθρωπο στη Γη και είναι πολύ δύσκολο να έχεις αυτή την ευθύνη. Το χρήμα θα είναι άνευ σημασίας σε δύο μέρες, θυμηθείτε να χαμογελάσετε».

Ο ψαράς που έβγαλε τον Muciaccio στη στεριά είπε πως ο τύπος του εξήγησε ότι προέβη σε αυτή την πράξη επειδή «το ντόκο ήταν αιγυπτιακό και δεν πίστευε στο Χριστό»!...

Ανέλκυση Ferrari

Τη Ferrari ανέσυραν δύτες από 10 μέτρα βάθος, δένοντάς της μπαλόνια για να πλέει. Τη ρυμούλκησαν στην ακτή και την έβγαλαν από γλίστρα, όμως ακόμη κι αν φτιαχτεί, είναι αμφίβολο αν ο ιδιοκτήτης της θα έχει την πνευματική διαύγεια για να την οδηγεί στους δρόμους…

[Πηγή: WPTV μέσω Carscoops]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τρεις Ferrari 360 Modena

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube