Βόλτες με αυτοκίνητα φτιαγμένα από Lego [video]

Βόλτες με αυτοκίνητα φτιαγμένα από Lego [video]

Μπορεί η ιδέα ενός πραγματικού αυτοκινήτου από τουβλάκια Lego να σας φαίνεται χαριτωμένη, όμως η Τροχαία ίσως να έχει άλλη άποψη.

Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τον κόσμο των παιχνιδιών, και ψάχνουν τρόπους να τον παντρέψουν με την πραγματικότητα.

Αυτό έκανε και μια παρέα Αμερικανών, αποφασίζοντας να φτιάξουν δύο αυτοκίνητα από τουβλάκια Lego και να βγουν με αυτά στο δρόμο. Βέβαια δεν χρειάστηκε να φτιάξουν με εξαρτήματα της Lego ακόμα και τον κινητήρα, τη μετάδοση και την ανάρτηση. Για αυτά προτίμησαν να χρησιμοποιήσουν την έτοιμη λύση κάποιων golf-karts, δημιουργώντας στη συνέχεια με τα πολύχρωμα τουβλάκια ένα αμάξωμα δικής τους έμπνευσης.

Αυτά τα οχήματα είναι από μόνα τους επικίνδυνα για χρήση σε δημόσιο δρόμο. Πόσο δε μάλλον όταν το αμάξωμά τους έχει αντικατασταθεί από πλαστικά τουβλάκια, και δεν διαθέτει ούτε καν τα απολύτως απαραίτητα αξεσουάρ όπως καθρέφτες, φώτα, ζώνες ασφαλείας… Παρόλα αυτά οι δημιουργοί τους αφήνουν την ήσυχη γειτονιά τους και βγαίνουν σε κεντρικούς δρόμους, σε ένα κονβόι με ένα συμβατικό pick-up εμπρός και ένα ακόμη πίσω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμές πρόσκρουσης με την Porsche 911 της LEGO [video]

Επισκέπτονται το τοπικό πανεπιστήμιο, ψωνίζουν από drive-through και γενικώς βολτάρουν όσο μπορούν, καταγράφοντας τις αντιδράσεις του κόσμου. Μέχρι που τους πλευρίζει ένα αυτοκίνητο της Αστυνομίας, χωρίς διακριτικά, και φέρνει το τέλος του πάρτι. Λίγο μετά καταφθάνει και ένα κανονικό περιπολικό, οπότε τα πράγματα φαίνονται να σοβαρεύουν, όμως οι ένοχοι δεν συλλαμβάνονται. Απλώς ενημερώνονται ότι δεν γίνεται να συνεχίσουν να οδηγούν αυτή την ιδιοκατασκευή στο δρόμο.

Δείτε το video αλλά, παρακαλούμε πολύ, μην το επιχειρήσετε κι εσείς:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube