BMW M5 vs τανκ, σημειώσατε 2! [video]

BMW M5 vs τανκ, σημειώσατε 2! [video]

Ένας YouTuber, αφού αφαίρεσε όλα τα μέρη μιας BMW M5 E60 που θα μπορούσαν να πουληθούν ως ανταλλακτικά, πήρε ένα τανκ και την έκανε… χαλκομανία!

BMW M5

Η BMW M5 E60 που έκανε το ντεμπούτο της στην αγορά το 2004 ήταν το πρώτο τετράθυρο σεντάν που κινούνταν από έναν V10 βενζινοκινητήρα και -όχι άδικα- θεωρείται από πολλούς μια από τις καλύτερες Μ5 όλων των εποχών. 

Πέρα από τον μοναδικό ήχο, ο V10 των 5,0 lt εξασφάλιζε και κορυφαίες επιδόσεις στο βαυαρικό σεντάν με τους 507 PS να του επιτρέπουν να πιάσει τα 100 km/h από στάση σε περίπου 4’’.

Παράλληλα, το γεγονός ότι η παραγωγή της Ε60 περιορίστηκε στις 20.000 μονάδες την κάνει ένα σπάνιο θέαμα στους δρόμους σήμερα. Ωστόσο, η ιστορία και η μοναδικότητά της δεν εμπόδισε τον ιδιοκτήτη του καναλιού MasterMilo στο YouTube, από το να ξεγράψει μία και καλή από τους δρόμους την εικονιζόμενη BMW M5 με έναν μάλλον βίαιο τρόπο: περνώντας από πάνω της με ένα τανκ! 

BMW M5

Προς υπεράσπισή του καταστροφέα, σημειώνουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνοδεύουν το βίντεο και το ιστορικό της «μακαρίτισσας» M5, το πλαίσιό της ήταν ραγισμένο και δεν μπορούσε να επισκευαστεί για να συνεχίσει να προσφέρει τις οδηγικές της χάρες σε κάποιον οδηγό.

Βέβαια, το αν άξιζε αυτό το τέλος στον βωμό των κλικ, είναι μια άλλη υπόθεση…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube