BMW M3 CSL του 2004 παρατημένη σε πάρκινγκ για 20 χρόνια!

BMW M3 CSL του 2004 παρατημένη σε πάρκινγκ για 20 χρόνια!

Μια σπάνια BMW M3 CSL αραχνιάζει σε πάρκινγκ του Λονδίνου εδώ και δύο δεκαετίες. Με τις φήμες για την ιστορία της να οργιάζουν.

BMW M3 CSL του 2004 παρατημένη σε πάρκινγκ για 20 χρόνια!

Κάπου σε έναν υπόγειο χώρο στάθμευσης στο Λονδίνο, μια BMW M3 CSL «περιμένει» να βγει στον δρόμο. Και περιμένει πολύ, πολύ καιρό. 

Ιστορίες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το αυτοκίνητο χρονολογούν την άφιξή του σε αυτά τα μέρη σχεδόν πριν από είκοσι χρόνια. Ιστορίες που χρειάζεται να τις ακούς με κάθε επιφύλαξη, αν και ορισμένα αξιόπιστα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται πράγματι για ένα ξεχασμένο αυτοκίνητο.

H παρατημένη BMW M3 CSL τέθηκε σε κυκλοφορία τον Αύγουστο του 2004 και ο ετήσιος φόρος CO2 δεν έχει καταβληθεί από το 2006

BMW M3 CSL του 2004 παρατημένη σε πάρκινγκ για 20 χρόνια!

Η BMW M3 CSL θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν μια ριζοσπαστική έκδοση της E46 Coupé (ελαφρύτερη, πιο ακριβής και πιο ισχυρή), λανσαρίστηκε το 2002 και κατασκευάστηκε σε μόλις 1.383 μονάδες. Ήδη αποκλειστική από το λανσάρισμά της, έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς παραγωγές του τμήματος Motorsport. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τα μυστικά πρωτότυπα CSL του τμήματος BMW M! [video]

Ωστόσο, ένα κομμάτι από τα 1.383 έχει παραμείνει σε αυτόν τον χώρο στάθμευσης για πολλά χρόνια. Στους δύο δεξιούς τροχούς του έχουν τοποθετηθεί «τσόκαρα» ακινητοποίησης, ο πίσω προφυλακτήρας του έχει ξεκουμπώσει από τη μια μεριά είτε από κρούση είτε από πίεση στήριγμα, τα λάστιχα του είναι ξεφούσκωτα και το τιμόνι του στριμμένο ασυνήθιστα σε σχέση με τον προσανατολισμό των εμπρός τροχών. Εκτός από αυτό, το αυτοκίνητο φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες του web, ο πρώτος του ιδιοκτήτης το παρέλαβε καινούργιο στο Reading, περίπου 60 km μακριά και το οδήγησε μέχρι αυτό το πάρκινγκ για να μην το αγγίξει ποτέ ξανά. Άλλοι λένε ότι βρήκαν ένα επίσημο ίχνος του αυτοκινήτου που χρονολογείται από το 2006 με 17.942 μίλια στο οδόμετρο (περίπου 29.000 km). 

Άλλοι κάνουν λόγο για οικογενειακή διαμάχη μεταξύ των κληρονόμων του πρώτου αυτού ιδιοκτήτη που ερίζουν για το αυτοκίνητο. Υποθέσεις που σχετίζονται με παράνομες δραστηριότητες επίσης μπερδεύονται στην ιστορία του.

BMW M3 CSL του 2004 παρατημένη σε πάρκινγκ για 20 χρόνια!

Ορισμένες πληροφορίες σχετικά με οχήματα που ταξινομούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι δημόσιες. Μπορούμε λοιπόν να επιβεβαιώσουμε ότι αυτή η BMW M3 CSL τέθηκε σε κυκλοφορία τον Αύγουστο του 2004 και ότι ο ετήσιος φόρος CO2 δεν έχει καταβληθεί από το 2006. 

Αλλά ανακαλύπτουμε επίσης ότι αποτέλεσε αντικείμενο νέου πιστοποιητικού ταξινόμησης τον Ιούλιο του 2013. Επιπλέον, αν και το γερμανικό κουπέ είναι βρώμικο, το σχετικά λεπτό στρώμα σκόνης που το καλύπτει φαίνεται να δείχνει ότι καθαρίζεται κάθε τόσο. 

BMW M3 CSL του 2004 παρατημένη σε πάρκινγκ για 20 χρόνια!

Σύμφωνα με χρήστη του διαδικτύου, ο ίδιος ιδιοκτήτης φυλούσε και μια BMW 1M σε αυτό το πάρκινγκ, η οποία πουλήθηκε πρόσφατα. Αλλά προς το παρόν δεν αναφέρεται καμία αναγγελία πώλησης γι’ αυτήν τη BMW Μ3 CSL, προς απογοήτευση πολλών Βρετανών φαν.

Πηγή Mildly Interesting Cars of London
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube