Βγήκε από τη γραμμή παραγωγής το πρώτο Tesla Cybertruck

Βγήκε από τη γραμμή παραγωγής το πρώτο Tesla Cybertruck

Μετά από χρόνια αναμονής και συνεχών καθυστερήσεων, το πρώτο Tesla Cybertruck βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του Gigafactory στο Τέξας.

Tesla Cybertruck

Περίπου τέσσερα χρόνια μετά από την αποκάλυψη του, το πρώτο Tesla Cybertruck παραγωγής κατασκευάστηκε στο Gigafactory της Tesla στο Τέξας.

Τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά μέσω μίας ανάρτησης της Tesla στο Twitter με τον Elon Musk να συγχαίρει από πλευράς του το προσωπικό της μάρκας.

Στόχος της Tesla σύμφωνα με το Musk είναι μίνιμουμ οι 250.000 πωλήσεις ετησίως, με τον ίδιο να πιστεύει ακράδαντα ότι θα φθάσουν τις 500.000 μονάδες. 

Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου ένα μήνα, στο Gigafactory στο Τέξας διοργανώθηκε η ετήσια συνάντηση της Tesla για τους μετόχους της, όπου οι καλεσμένοι είχαν μεταξύ άλλων και την ευκαιρία να εξερευνήσουν για πρώτη φορά από κοντά το ηλεκτρικό pick-up.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο κατασκευαστής δεν έχει ανακοινώσει το πότε θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις του Cybetruck, όμως έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τα πρώτα αυτοκίνητα τα παραδίδονται στους αγοραστές τους προς τα τέλη του έτους.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube