Βελούδινη Ghibli, όνομα και πράμα

Βελούδινη Ghibli, όνομα και πράμα

Τι θα μπορούσε να σκεφτεί ένας κάτοχος Maserati Ghibli για να την ντύσει όλη με βελούδινη επένδυση. Μπορεί να μην είναι ό,τι πιο καλόγουστο έχουμε δει, αλλά τουλάχιστον ξεχωρίζει. Μάλλον, αυτό!

Μόλις περιορίστηκαν από τη σφαίρα του εξωτισμού, οι Maserati έγινα σαφώς πιο κοινότοπες, χάρη και στο λανσάρισμα μοντέλων ευρύτερης πελατείας, όπως η Ghibli και η Levante.

Να τι σκαρφίστηκε λοιπόν ένα ιδιοκτήτης από τη Modena για να κάνει τη δική του να ξεχωρίζει από αυτές του «πλήθους»: Της φόρεσε ένα βελούδινο κουστουμάκι!

Όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, πρόκειται για μια Ghibli που είναι ντυμένη από την κορφή μέχρι τα νύχια με μαύρο βελούδο. Το περίεργο ύφασμα είναι διακοσμημένο με χρυσό σατινέ πλαίσιο στην κάτω γρίλια της μάσκας και στους πλευρικούς αεραγωγούς του μοτέρ, ενώ τα υπόλοιπα γυαλιστερά τμήματα της διακόσμησης, λαβές, πλαίσιο παραθύρων και ζάντες, περιλαμβανομένης και της γρίλιας στη μάσκα, έχουν αποκτήσει μια σκοτεινή απόχρωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Maserati Ghibli Diesel

Το αυτοκίνητο φορά ιταλικές πινακίδες, αλλά κρίνοντας από το περιπολικό που φαίνεται στο βάθος, η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στο γειτονικό Monaco.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Maserati Ghibli S Q4


Από τη σκοπιά της μόδας, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το βελούδο φοριέται πολύ αυτή την εποχή. Αλλά όταν πρόκειται για αυτοκίνητο, το ραπάρισμα με βελούδο πέφτει κομμάτι βαρύ και σπάνιο, σε σύγκριση με τα πιο κοινές ματ και χρωμέ μεμβράνες. 

Τώρα σχετικά με το επιτυχία και την καλογουστιά του αποτελέσματος, προφανώς και το θέμα άπτεται ενός υποκειμενισμού. Το λέμε όσο πιο ευγενικά μπορούμε. Εμείς απλώς να του συστήσουμε να μην το αφήνει στη βροχή, διότι το βελούδο «κρατάει» νερό…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube