Behind the scenes: Πως γυρίστηκαν τα donuts του Beckham με τη Maserati [video]

Behind the scenes: Πως γυρίστηκαν τα donuts του Beckham με τη Maserati [video]

Μερικές ημέρες μετά τη δημοσίευση του αρχικού video, η Maserati επανέρχεται με το behind the scenes, το οποίο παρουσιάζει πιθανά μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Για όσους δεν έχετε δει το video στο οποίο αναφερόμαστε, μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ. Πρακτικά, η συνεργασία της Maserati με τον David Beckham ξεκίνησε μέσα σε ένα σύννεφο καπνού. Μία διαδοχή πλάνων στην οποία ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής από τη μία ακούει χαλαρός το πρόγραμμα της ημέρας από τον ψηφιακό βοηθό του κινητού του, ενώ από την άλλη πραγματοποιεί donuts με μία Maserati Levante Trofeo.

Ο νέος πρεσβευτής της Maserati, με την καθοδήγηση ειδικών, για πρώτη φορά στη ζωή του αποτόλμησε μία τέτοια οδηγική φιγούρα (επίσημα, τουλάχιστον, όπως δήλωσε ο ίδιος…). Δεν παρέλειψε, δε, να μιλήσει με θαυμασμό για την Ιταλική εταιρία. Πέρα από το κόκκινο αυτοκίνητο που βλέπουμε στα πλάνα, υπάρχει άλλο ένα, camera car, φορτωμένο με κάθε λογής σιδεριές, στις οποίες στηρίζονται φώτα και κάμερες. 

Αρκετά όμως με τα λόγια. Εάν αναρωτιέστε για το πως γυρίστηκαν τα εσωτερικά πλάνα του αρχικού video, η απάντηση θα σας δοθεί αμέσως με το που θα πατήσετε το play,
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube