Το βάζουν μπρος με… Καλάσνικοφ [video]

Το βάζουν μπρος με… Καλάσνικοφ [video]

Αντί να χρησιμοποιήσουν καλώδια, τα κλασικά «κροκοδειλάκια» για να βάλουν μπροστά τον κινητήρα, χρησιμοποιούν δύο Καλάσνικοφ.

Δεν τους βρίσκονται πρόχειρα καλώδια, αλλά κρατάνε δυο Καλάσνικοφ. Οπότε σκέφτηκαν κάτι για να βάλουν μπρος το αυτοκίνητο που είχε μείνει από μπαταρία με ό,τι είχαν στα χέρια τους.

Όταν σου λείπουν τα μέσα, πρέπει να είσαι πολυμήχανος και να βρίσκεις λύσεις. Οι άνθρωποι που εμφανίζονται φορούν στρατιωτικές στολές παραλλαγής και μπορεί κανείς να υποθέσει από την εμφάνισή τους και το περιβάλλον ότι το video έχει γυριστεί στην Μ. Ανατολή. Σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη, αν το αυτοκίνητο μείνει από μπαταρία και χρειάζεται να δώσουμε ρεύμα στην μπαταρία από άλλο, χρησιμοποιούμε καλώδια. Τα λέμε και «κροκοδειλάκια». Στην Μ. Ανατολή είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεις «κροκοδειλάκια», αλλά σε κάθε βήμα σκοντάφτεις σε Καλάσνικοφ.

Οπότε χρησιμοποίησαν αυτά ως αγωγού ρεύματος. Επειδή το μήκος των ΑΚ-47 δεν τους έφτανε απευθείας από την μία μπαταρία στην άλλη, οι δύο άνδρες χρειάστηκε να προσθέσουν και ένα επιπλέον σύρμα. Πήραν μάλιστα και κάποια μέτρα ασφαλείας, κρατώντας τα μάλιστα από το ξύλινη λαβή για να μην τους χτυπήσει το ρεύμα. Αν και είναι κάπως οξύμωρο να μιλάς για ασφάλεια ενώ ζουν καθημερινά μέσα σε καταιγισμό πυρών.

Πηγή R&T

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube