#Battledrift 2: Lamborghini Murgielago vs Nissan GT-R [video]

#Battledrift 2: Lamborghini Murgielago vs Nissan GT-R [video]

Ο Daigo Saito με τη ντριφτάδικη Murgielago του, στη 2η συνέχεια του #Battledrift αντιμετωπίζει τον Steve Baggsy, με Nissan GT-R.

Η μόδα που ξεκίνησε ο Ken Block με τα Gymkhana, με πανίσχυρα αυτοκίνητα να ντριφτάρουν ανελέητα σε έρημες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, λιμάνια κ.λπ. καλά κρατεί.

Ακόμα και η ίδια η Monster Energy, η εταιρία που έχει συνδέσει το όνομά της με τα Gymkhana, κάνει αντίστοιχες παραγωγές και για άλλους οδηγούς. Αυτό είχε κάνει για παράδειγμα με τον Ιάπωνα Daigo Saito και την ειδικά διασκευασμένη Lamborghini Murcielago του, και τον Αμερικανό Vaughn Gittin Jr., με Ford Mustang, στο video #Battledrift, που είχε κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αυτή η παρωδία του Gymkhana είναι απλώς ξεκαρδιστική [video]

Σήμερα, ο Daigo Saito επιστρέφει με άλλη μια μάχη πλαγιολίσθησης, στο νέο video #Battledrift 2. Αυτή τη φορά, αντίπαλός του είναι ο Βρετανός Steve Baggsy, ο οποίος οδηγεί ένα πισωκίνητο Nissan GT-R, με κινητήρα V8 της Chevrolet και τούρμπο, που αποδίδει περίπου 1.200 PS. Στην πορεία, προστίθεται στην παρέα και μια εντελώς διαφορετική συμμετοχή: O Casey Currie, με ένα αγωνιστικό, εκτός δρόμου φορτηγάκι (baja).

Ο τόπος του... εγκλήματος αυτή τη φορά είναι κάποιες εγκαταστάσεις στο λιμάνι του Λονδίνου. Την ευθύνη της δημιουργίας αυτού του video είχε η Donut Media, ενώ σκηνοθέτης του ήταν ο Andrew Laputka.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube