Βάψτε τα νύχια και το Twingo σας! [video]

Βάψτε τα νύχια και το Twingo σας! [video]

Σας έγδαραν το Twingo κυρίες μου; Κανένα πρόβλημα, αφού η Renault προσφέρει ασορτί βερνίκι νυχιών!

Αν κυκλοφορείτε με αυτοκίνητο στην πόλη, οι γρατζουνιές είναι αναπόφευκτες. Για τα αυτοκίνητα πόλης, κατά συνέπεια, το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Δεν ξέρω αν οι γυναίκες είναι καλύτερες ή χειρότερες οδηγοί, κι αν προσέχουν το αυτοκίνητό τους περισσότερο ή λιγότερο από τους άνδρες. Το γεγονός είναι ότι τώρα, αν οδηγούν Renault Twingo, έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα: μπορούν να επισκευάσουν τις γρατζουνιές πολύ πιο εύκολα από τους άνδρες. Απλά ανοίγουν το ντουλαπάκι ή την τσάντα τους, παίρνουν το μανόν των νυχιών και… ούτε γάτα ούτε γρατζουνιά. 

Καλά –θα πείτε– αλλά θα ταιριάζει το χρώμα; Απόλυτα, αφού το μανόν το προσφέρει η ίδια η Renault, ακριβώς στην απόχρωση του Twingo σας. Έτσι, το αυτοκίνητο θα δείχνει πάντα καινούργιο και θα είναι και ασορτί με τα νύχια σας.

Το μπουκαλάκι το μανόν κοστίζει μόνο €8,99. Και η ποιότητα της δουλειάς μη σας απασχολεί, κυρίες μου. Αφού βάφετε ή ζωγραφίζετε τα νύχια σας τόσο τέλεια, μια γρατζουνιά θα σας προβληματίσει;

Κι εσείς φίλοι μου, αν έχετε γρατζουνισμένο Twingo, καταπιείτε την ανδρική περηφάνεια σας και αγοράστε ένα μανόν, λέγοντας δυνατά για να σας ακούσουν: «Δεν είναι αυτό που νομίζετε, για το αυτοκίνητό μου το θέλω!».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube