Αυξημένες μεταφορικές ικανότητες για την Ford Mustang Mach-E

Αυξημένες μεταφορικές ικανότητες για την Ford Mustang Mach-E

Η νέα Ford Mustang Mach-E μπορεί πλέον να μεταφέρει στην οροφή της αντικείμενα για όλες σας τις αποδράσεις, όπως καγιάκ και μπαγκαζιέρες, με βάρος έως και 75 kg.

Ford Mustang Mach-E

Η Mustang Mach-E δεν σταματά να βελτιώνεται και να εξελίσσεται. Μετά την πρόσφατη αύξηση της ικανότητας ρυμούλκησης στα 1.000 kg σε αρκετές από τις εκδόσεις της, τώρα όλες οι Mustang Mach-E έχουν εγκριθεί για φορτία οροφής έως και 75 kg. 

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να μεταφέρετε καγιάκ για βόλτες στο ποτάμι ή τη θάλασσα, εξοπλισμό σκι για να διασχίζετε τις χιονισμένες πλαγιές ή απλά μία μπαγκαζιέρα οροφής για να μεγιστοποιήσετε τον αποθηκευτικό χώρο στις αποδράσεις σας. 

Συγκριτικά με ένα αεροπορικό ταξίδι, αυτό το όριο των 75 kg σας επιτρέπει άνετα να μεταφέρετε έως και τρεις βαλίτσες, χωρίς επιπλέον χρέωση στην περίπτωση που είστε λίγο παραπάνω από το όριο.

Εκδόσεις του ηλεκτρικού SUV της Ford με την προαιρετική, πανοραμική οροφή είναι επίσης πιστοποιημένες για τη μεταφορά φορτίων στην οροφή -έως 65 kg- ενώ σε όλες τις εκδόσεις της Mustang Mach-E ο ψηφιακός οδηγός χρήστη του συστήματος ενημέρωσης/ψυχαγωγίας SYNC 4 θα μπορεί να αναβαθμίζεται στο πλαίσιο μιας μελλοντικής over-the-air ενημέρωσης του λογισμικού Ford Power-Up.

Ford Mustang Mach-E

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube