Αυτός ο παππούς κάτι τέτοιες δαγκάνες τις μασάει [video]

Αυτός ο παππούς κάτι τέτοιες δαγκάνες τις μασάει [video]

Παρακολουθήστε αυτόν το ηλικιωμένο μάγκα με την ολύμπια ψυχραιμία να ξηλώνει τη δαγκάνα από τον τροχό της X3 του.

Ο λόγος που η Polícia de Segurança Pública ή η δημοτική Αστυνομία έβαλε τη δαγκάνα στον τροχό της BMW X3 αυτού του ηλικιωμένου δεν είναι γνωστός.

Αλλά δεν είναι κάτι που μας ενδιαφέρει, καθώς ούτε ο ίδιος ο κύριος αυτός δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το λόγο και για τον προορισμό της τοποθέτησης αυτής της συσκευής. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βγάλει αυτό το σατανικό μαραφέτι από τη ρόδα του, οπότε και το αφαιρεί. Μόνο με τα χέρια του.

Και απ’ ό,τι φαίνεται πρόκειται για ένα πολύ αποφασισμένο τύπο, του οποίου οι επιδόσεις στο ξήλωμα της δαγκάνας έγιναν viral. Επιδόσεις, που δεν τις πτόησαν τα 72 χρόνια του «μασίστα» παππού από τη Λισαβόνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 10 τρόποι για να μετανιώσεις που πάρκαρες παράνομα

Πηγές από social media που ποστάρησαν το περιστατικό αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος κύριος δεν ήθελε να χάσει την πτήση του, αλλά δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες στο video για να επιβεβαιώσουν εάν αυτό ήταν το κίνητρο.

Αλλά το πιο ωραίο είναι πώς αποφάσισε να ρίξει την δαγκάνα στο πορτμπαγκάζ. Ίσως για λάφυρο που θα βάλει στον τοίχο του σπιτιού του μαζί με άλλα αναμνηστικά ανάλογων περιπτώσεων, ίσως για να την τοποθετεί μόνος του όταν παρκάρει παράνομα, υποκρινόμενος ότι έχει ήδη «πιαστεί».

Φανταζόμαστε ότι η πορτογαλική Αστυνομία θα ψάχνει και τον κύριο και τη δαγκάνα της για τα δέοντα…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube