Αυτό το Τoyota MR2 προσπαθεί να μοιάσει σε ένα Audi R8

Αυτό το Τoyota MR2 προσπαθεί να μοιάσει σε ένα Audi R8

Tώρα είναι η ευκαιρία για κάποιον που θέλει να αγοράσει ένα «διαφορετικό» R8.

Κάποιος ήταν μεγάλος θαυμαστής του σούπερκαρ από το Ίνγκολσταντ και προσπάθησε να φτιάξει το δικό του Audi R8. Αυτή η ρεπλίκα που προσπαθεί να μοιάσει σε ένα R8 πωλείται στο eBay και κάποιος μπορεί να την αγοράσει άμεσα έναντι 25.000 δολαρίων.

Στην αγγελία αναφέρεται ότι το αυτοκίνητο ξεκίνησε τη ζωή του ως ένα Toyota MR2 του 1993 το οποίο εισήχθη από την Βρετανία στη Φλόριντα της Αμερικής εξού και η δεξιά θέση οδήγησης.

R8 replica

Η ομοιότητες ενός MR2 και ενός R8 αρχίζουν και τελειώνουν στον κινητήρα που είναι τοποθετημένος στο κέντρο. Για τον λόγο αυτό το MR2 έχει δεχτεί αισθητικές επεμβάσεις με σκοπό να μοιάζει με ένα R8. Στο εμπρός μέρος έχει προστεθεί μια γρίλια με τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό της Audi μαζί με μεγάλες εισαγωγές αέρα ενώ πίσω υπάρχουν διακριτικά V10 και δύο μεγάλες απολήξεις εξάτμισης.

Κοιτώντας το προφίλ του αυτοκινήτου διακρίνονται τα χαρακτηριστικά πάνελ του R8 πίσω από τις πόρτες. Το αν έχει καταφέρει να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα εξωτερικά ο ιδιοκτήτης αυτού του «διαφορετικού» R8 θα το κρίνετε εσείς. 

Η προσπάθεια «μεταμόρφωσης» του ΜR2 συνεχίστηκε πάντως και στο εσωτερικό. Το τιμόνι πλέον κοσμούν οι τέσσερις κρίκοι με τα καθίσματα και το τούνελ μετάδοσης να είναι δερμάτινα.

Ομολογούμε πως έχουν υπάρξει και χειρότερες προσπάθειες για ρεπλίκες αυτοκινήτων. Φαίνεται όμως το συγκεκριμένο R8 να μην έχει πετύχει πλήρως τον στόχο του μιας και η υψηλότερη προσφορά που έχει δεχτεί ο ιδιοκτήτης του είναι μόλις 10.000 δολάρια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube