Αυτό το pick-up έχει καρότσα 4,9 μέτρων! [video]

Αυτό το pick-up έχει καρότσα 4,9 μέτρων! [video]

Μια μετατροπή βασισμένη στο Ram 4500 για τον σείχη Hamad Bin Hamdan Al Nahyan.

Το RAM τέταρτης γενιάς (2009-2019), είναι ένα αμερικανικό full-size pick-up με επιβλητικές διαστάσεις, όμως ένας σείχης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είχε ανάγκη για κάτι μακρύτερο με ακόμα μεγαλύτερες μεταφορικές δυνατότητες. Έτσι, παρήγγειλε ένα από τα μακρύτερα pick-up του κόσμου το οποίο βλέπετε στις φωτογραφίες.

Ιδιοκτήτης του μοντέλου είναι ο Hamad Bin Hamdan Al Nahyan, ο οπόιος έχει το ρεκόρ Guinness για τη μεγαλύτερη συλλογή 4X4 στον κόσμο με 718 τετρακίνητα αυτοκίνητα, ενώ διατηρεί και το Off-Road History Museum.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The longest Pickup in the world!

A post shared by Off Road History Museum (@shhamadbinhamdan) on

Πίσω στο συγκεκριμένο project, το RAM 4500 απέκτησε μεταξόνιο 5.207 mm και επιμηκυμένο πίσω πρόβολο. Ως αποτέλεσμα, η καρότσα έχει μήκος 4,9 μέτρα, ένας αριθμός ρεκόρ για pick-up.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο εξακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας Cummins 6,7 λίτρων που αποδίδει 385 PS με 400 PS και θηριώδη ροπή 1.247 με 1.355 Nm ανάλογα με την έκδοση.

Οι φωτογραφίες του μοντέλου προέρχονται από το Instagram του σείχη ο οποίος το χρησιμοποιεί για τις βόλτες του στην έρημο ενώ έχει μετατρέψει την καρότσα και σε πισίνα!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube