Αυτό είναι που λένε «άνοιξε η γη και τον κατάπιε» [video]

Αυτό είναι που λένε «άνοιξε η γη και τον κατάπιε» [video]

Αυτοκίνητο εξαφανίζεται μέσα σε δευτερόλεπτα -Προσέχετε πού παρκάρετε!

Ένα βίντεο από τη Βομβάη της Ινδίας δείχνει ένα Hyundai Venue να εξαφανίζεται μέσα σε δευτερόλεπτα μέσα σε μια τεράστια τρύπα που άνοιξε στα καλά καθούμενα εκεί που ήταν σταθμευμένο. 

Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στον παρακείμενο χώρο πλυντηρίου, όταν ένας από τους υπαλλήλους είδε το έδαφος να υποχωρεί κάτω από το αυτοκίνητο. Ειδοποίησε τον γιο του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ο οποίος έτρεξε προς τα εκεί αλλά όλα έγινα πολύ γρήγορα, καθώς αρκούσαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να χαθεί το αυτοκίνητο μέσα σε μια τεράστια τρύπα με νερό.  

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η καταβόθρα άνοιξε μετά από μια δυνατή βροχή. Ο χώρος στάθμευσης βρισκόταν πάνω από ένα παλιό κτίσμα ηλικίας 80 ετών και πιστεύεται πως το κενό από κάτω δεν είχε γεμίσει επαρκώς με σκυρόδεμα. Με την πάροδο του χρόνου επήλθε διάβρωση με αποτέλεσμα το έδαφος να υποχωρήσει. 

Τα συνεργεία χρειάστηκε να αντλήσουν όλο το νερό από την τρύπα για να μπορέσει στη συνέχεια ένας γερανός να βγάλει στην επιφάνεια το αυτοκίνητο το οποίο πήγε για... στέγνωμα. Ευτυχώς τη στιγμή του ατυχήματος δεν ήταν κανείς μέσα σε αυτό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube