Αυτό είναι το νέο Batmobile

Αυτό είναι το νέο Batmobile

Το αυτοκίνητο που θα οδηγεί ο Batman στη νέα του ταινία μοιάζει με βελτιωμένο muscle car από τη δεκαετία του '60!

Ο Matt Reeves, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός της νέας ταινίας "The Batman" που θα κάνει πρεμιέρα το 2021, αποκάλυψε μέσω Twitter το νέο Batmobile!

Το όχημα που θα οδηγεί ο Batman πρόκειται για μια ειδική κατασκευή η οποία παραπέμπει σε αμερικανικό muscle car της δεκαετίας του '60. Στο εμπρός μέρος βλέπουμε ενιαία γρίλια με φώτα και εσοχές στο καπό. Πίσω η εικόνα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα με τα φουσκωμένα φτερά να έχουν αεροδυναμικό τελείωμα που φιλοξενεί τα φώτα. Ανάμεσά τους βρίσκεται ο ακάλυπτος κεντρικά τοποθετημένος κινητήρας με θηριώδεις διαστάσεις και διάταξη V. Στο εσωτερικό διακρίνονται διάφορα όργανα και μια οθόνη ενώ το σωληνωτό πλαίσιο εκτείνεται και στο εξωτερικό του οχήματος.

Batmobile

Πρωταγωνιστής στη νέα ταινία από το σύμπαν της DC θα είναι ο ηθοποιός Robert Pattinson (Batman) που έχει ήδη εμφανιστεί σε εικόνες-teaser φορώντας τη στολή του "Σκοτεινού Ιππότη". Μαζί του θα παίξουν οι Colin Farell (Penguin), Jeffrey Wright (αστυνομικός James Gordon), Zoë Kravitz (Catwoman) και Paul Dano (Riddler). Η πρεμιέρα της ταινίας "The Batman" είναι προγραμματισμένη για τις 25 Ιουνίου 2021.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube