Αυτό είναι burn-out! [video]

Αυτό είναι burn-out! [video]

Του είπαν να «κάψει» τα πίσω λάστιχα κι αυτός το πήρε κυριολεκτικά! Και μιλάμε για τέρας ψυχραιμίας!

Φαντάζομαι ότι, αν έπαιρνε το αυτοκίνητό σας φωτιά, θα πεταγόσασταν αμέσως έξω. Ούτε που θα ανοίγατε την πόρτα, αλλά θα περνούσατε από μέσα όπως στα καρτούν!

Ο τύπος στο video όμως δεν δίνει δεκάρα για τις φλόγες που έχουν τυλίξει όλο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του. Γιατί; Διότι διεκδικεί βραβείο σε διαγωνισμό burn-out!

Ο διαγωνισμός λέγεται Street Car Takeover και έγινε στο Heartland Park του Kansas στις ΗΠΑ. Ο ανισόρροπος ήρωάς μας εμφανίστηκε με μια μπεζ Mercury Grand Marquis, σαν αυτές που έχουν οι Αμερικάνοι συνταξιούχοι, πήρε θέση και άρχισε να «καίει» τα πίσω λάστιχα. Κυριολεκτικά, όπως αποδείχτηκε, αφού μετά από ένα-δυο λεπτά που έβγαζαν καπνούς, πήραν πραγματικά φωτιά! Μιλάμε για φλόγες δυο μέτρα!

Πτοήθηκε ο οδηγός; Καθόλου! Παρά τη φωτιά –και τη ζέστη, υποθέτουμε– κράτησε το πόδι του στο γκάζι μέχρι που δεν έμεινε καθόλου λάστιχο και η φωτιά έσβησε από μόνη της!

Μετά έβαλε πρώτη κι έφυγε σαν να μην έγινε τίποτε. Κι έβαλε στο αυτοκίνητο και τα παιδιά του, παρόλο που το πίσω μέρος της Mercury είχε ξεροψηθεί…

Μετά απ’ όλα αυτά, πώς να μην του δώσουν το πρώτο βραβείο;

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube