Αυτά είναι τα πιο άχρηστα πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε για το αυτοκίνητό σας

Αυτά είναι τα πιο άχρηστα πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε για το αυτοκίνητό σας

Μην πετάτε χρήματα σε πράγματα που είναι και άχρηστα και κακόγουστα για το αυτοκίνητό σας.

Ωραία, αγοράσατε ένα αυτοκίνητο αλλά δεν σας αρέσει ο εξοπλισμός του εργοστασίου και θέλετε να τον… εμπλουτίσετε και με κάτι περισσότερο. Πολλές φορές στην αγορά υπάρχουν πολύ ωραία και χρήσιμα αξεσουάρ, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που τα χρήματά σας είναι εντελώς πεταμένα. Χώρια που κάνετε το αυτοκίνητο κυριολεκτικά καρνάβαλο.

Ας δούμε μερικά από αυτά.

Το… πέταγμα του γλάρου

doo

Δεν είναι όλα τα αυτοκίνητα ίδια. Αν για παράδειγμα αγόρασες ένα ΜΙΝΙ πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι έχεις ένα ΜΙΝΙ και τίποτα περισσότερο. Αν θέλεις το άνοιγμα των θυρών σου να είναι σαν αυτό της Lamborghini Aventador πρέπει να ξέρεις ότι κοστίζει πολλά, δεν είναι πρακτικό και οι περισσότεροι θα γελάνε στη θέα μιας τέτοιας μετατροπής.

Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά

gti

Ειλικρινά δεν κερδίζετε ούτε ένα άλογο παραπάνω αν κολλήσετε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας το σηματάκι «GTI» ή «ΑΜG». Απλά όσοι ξέρουν θα γελάνε…

Αεροδυναμικές βλακείες

vents

O κινητήρας σας μια χαρά ψύχεται με τις ρυθμίσεις που έχει κάνει το εργοστάσιο. Με το να προσθέτετε στο καπό αυτά τα γελοία πλαστικά δεν θα σας προσφέρει τίποτα παραπάνω. Χώρια που θα πληρώσετε και αρκετά ευρώ για να καταστρέψετε την εικόνα του αυτοκινήτου.

Ανακλαστήρες και λοιπά… λαμπιόνια

tape

Αν είναι να σας δει ο άλλος θα σας δει. Και αν είναι να πέσει πάνω σας θα πέσει. Γι' αυτό μην κάνετε το αυτοκίνητο χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμίζοντάς το γύρω γύρω με ανακλαστικές ταινίες.

Φώτα neon

neon

Δεν ξέρουμε από πού ξεκίνησε αυτή η τάση ή μόδα, αλλά αν γεμίσετε το αυτοκίνητο με φώτα neon, ειδικά στο κάτω μέρος, θα είστε σαν φωτεινή επιγραφή που έπεσε στο δρόμο και σέρνεται.

Υπερμεγέθεις τροχοί

wheel

Αυτός που έφτιαξε το αυτοκίνητο δεν έβαλε τυχαία τους τροχούς που έβαλε. Κοινώς αν αποφασίσεις να βάλεις τεράστιους τροχούς και να χαμηλώσεις την ανάρτηση, έλα να μου πεις μετά πώς θα κατέβεις από το πεζοδρόμιο ή πώς θα βγεις από τη ράμπα του γκαράζ.

Περί ορέξεως…

paint

Οι Αραβες τα βάφουν χρυσά, η Πάρις Χίλτον ροζ και τα πασχαλινά αυγά είναι κόκκινα. Ωστόσο, επειδή οι χρωματικές επιλογές είναι θέμα προσωπικού γούστου, ουδείς μπορεί να κατηγορήσει κανέναν αν αποφασίσει να βάψει το αυτοκίνητό του ακόμη και σαν σκύλο Δαλματίας.

Έτοιμοι για απογείωση

kit

Όσα αεροδυναμικά βοηθήματα και αν προσθέσεις, όσες αεροτομές και αν βάλεις αποκλείεται να κάνεις… F16 το ταπεινό σου χιλιαράκι. Άστο έτσι όπως το έφτιαξε η «μαμά» του, κάτι παραπάνω ήξερε από εσένα.

Φρου-φρου και αρώματα

steer

Είπαμε να βάλεις ένα κάλυμμα τιμονιού ή μια άλλη λαβή στον επιλογέα. Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να κάνεις το εσωτερικό του αυτοκινήτου σαν δωμάτιο σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, υπάρχει μια μικρή διαφορά…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube