“Autobest 2016” το νέο FIAT Tipo

“Autobest 2016” το νέο FIAT Tipo

Το νέο sedan της FΙΑΤ κερδίζει το βραβείο για το 2016

Η διεθνής κριτική επιτροπή του Autobest – του ανεξάρτητου οργανισμού που ιδρύθηκε το 2001 – ψήφισε το FΙΑΤ Tipo ως "Autobest 2016". 

Η κριτική επιτροπή που αποτελείται από 26 δημοσιογράφους, οι οποίοι εκπροσωπούν ισάριθμες Ευρωπαϊκές χώρες απένειμε 1.492 πόντους στο αυτοκίνητο, λαμβάνοντας υπόψη 13 διαφορετικές παραμέτρους, συμπεριλαμβανομένων αυτών του σχεδιασμού, της άνεσης, του οικονομικού λειτουργικού κόστους, της οδικής συμπεριφοράς, της τιμής, του δικτύου service και της διανομής ανταλλακτικών. 

Φέτος, το νέο FΙΑΤ Tipo κυριάρχησε έναντι των άλλων τεσσάρων φιναλίστ: Το νέο Opel Astra, το νέο Hyndai Tucson, το Honda CR-V και το Mazda CX-3. Για την κριτική επιτροπή το FΙΑΤ Tipo είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για την καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες του μέσου Ευρωπαίου: σχεδιασμό, κινητήρες, αίσθηση ποιότητας, άνεση, ευελιξία και εξαιρετική σχέση κόστους-ποιότητας.

To FIAT Tipo θα λανσαριστεί στην ελληνική αγορά στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ οι παραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει από τις αρχές Δεκεμβρίου. 

Οι τιμές για τις εκδόσεις βενζίνης ξεκινούν από 13.119, ενώ για τις  εκδόσεις ντίζελ από 15.940 (περιλαμβάνεται όφελος απόσυρσης).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube