Ατύχημα με Lamborghini Gallardo στην Ινδονησία

Ατύχημα με Lamborghini Gallardo στην Ινδονησία

Φαίνεται πως λεφτά υπάρχουν στην Ινδονησία, αλλά το οδηγικό επίπεδο και η αστυνόμευση είναι ανύπαρκτα – με τραγικά αποτελέσματα…

Σύμφωνα με αναφορές, το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα κόντρας ανάμεσα σε μια Lambo Gallardo και μια Ferrari στους δρόμους της Surabaya, μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ινδονησίας.

Πάνω στην κόντρα, ο οδηγός της Gallardo έχασε τον έλεγχο καθώς έκανε έναν απότομο ελιγμό για να αποφύγει κάποιους πεζούς. Με την τιμονιά, η Lambo ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, όπου ήταν ένας πάγκος αναψυκτικών με γύρω του πεζούς.

Παρότι ο οδηγός είχε φρενάρει δυνατά, η Gallardo δεν σταμάτησε και χτύπησε τον πάγκο και τους πεζούς. Ένας έχασε τη ζωή του και αρκετοί τραυματίστηκαν.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο χτύπησε στην πόρτα ενός κτιρίου και κατέληξε σε ένα δέντρο, με αποτέλεσμα να καταστραφεί τελείως.

Ο οδηγός της Gallardo φαίνεται στο video να προσπαθεί να βγει από το παράθυρο, καθώς η πόρτα έχει μπλοκάρει, αλλά πριν βγει καλεί στο κινητό, μάλλον για βοήθεια. Μια γυναίκα τραυματισμένη και σε κατάσταση σοκ είναι πεσμένη στο πεζοδρόμιο.

Τώρα, αν ο ματσωμένος κάτοχος της Lambo θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει στην προεδρική δημοκρατία της Ινδονησίας, είναι άλλο θέμα…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube