Αστυνομικοί μοιράζουν χρήματα αντί για κλήσεις [video]

Αστυνομικοί μοιράζουν χρήματα αντί για κλήσεις [video]

Ένας αποτελεσματικός τρόπος να ενδυναμωθούν οι σχέσεις των πολιτών με τους αστυνομικούς από την περιοχή Madena Country της California.

Στην California η τροχαία μπήκε για τα καλά στο κλίμα των ημερών καθώς αντί να κόψει κλήσεις σε 50 πολίτες που υπέκυψαν σε μικρές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τους έδωσε μια κάρτα με χαρτονόμισμα $100 (€90)!

Το περιστατικό έλαβε χώρα την προηγούμενη Δευτέρα 23/12 στην περιοχή Madera Country και όπως θα δείτε στα βίντεο, οι παραβάτες αντέδρασαν αρχικά με σοκ και στη συνέχεια με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση. 

Αυτή ήταν η πέμπτη κατά σειρά  «Επιχείρηση Τυχαίων Πράξεων Ευγένειας» από το Madera County Sheriff's Office που έχει στόχο να προσφέρει χαρά στους πολίτες και να βελτιώσει τη σχέση τους με την τοπική αστυνομία. Όπως δήλωσε ο σερίφης Jay Varney: «Οι αστυνομικοί συνήθως έρχονται σε επαφή με τον κόσμο όταν συμβαίνει κάτι άσχημο ή κάτι που προκαλεί στρές. Αυτή η ετήσια διοργάνωση δωρεών δίνει μια ευκαιρία στους αστυνομικούς να αλληλεπιδράσουν με το κοινό με μια θετική αφορμή και να μοιράσουν χαρά μέσα στην περίοδο των γιορτών.»

Αν αναρωτιέστε από πού προήλθαν τα $5.000 που μοίρασαν οι αστυνομικοί, αυτά ήταν μια δωρεά της εταιρείας Agriland Farming Company που εδρεύει στην περιοχή Chowchilla.

 

 

 

 

Πηγή: The Drive

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube