Άρχισε να λειτουργεί το Μετρό

Άρχισε να λειτουργεί το Μετρό

Ημέρα ταλαιπωρίας σήμερα στην πρωτεύουσα εξαιτίας της απεργίας όλων ανεξαιρέτως των ΜΜΜ, ως ένδειξη συμπαράστασης στους απεργούς του Μετρό, αλλά και διαμαρτυρίας για την απόφαση της κυβέρνησης να επιτάξει τους τελευταίους.

Στο μεταξύ, στις 4 τα ξημερώματα άνδρες των ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια και απομάκρυναν όσους βρίσκονταν μέσα στο χώρο.

Έξω από το χώρο του αμαξοστασίου παραμένουν απεργοί οι οποίοι διαμηνύουν πως θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ η σημερινή κινητοποίηση έχει την πλήρη κάλυψη της ΓΣΕΕ.

Κάποια φύλλα πορείας έχουν παραδοθεί από χθες, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει και σήμερα τις επιδόσεις.

Αργά το μεσημέρι άρχισε σταδιακά να λειτουργεί το Μετρό, όπως και τα υπόλοιπα ΜΜΜ σταθερής τροχιάς, αλλά με μεγάλες καθυστερήσεις.

Η απόφαση της κυβέρνησης έγινε αιτία και έντονων πολιτικών αντιπαραθέσεων με το ΣΥΡΙΖΑ να μιλά για πραξικόπημα, τη ΔΗΜΑΡ να κρατά αποστάσεις... ασφαλείας και το ΠΑΣΟΚ επικροτεί την επιστράτευση-επίταξη ως τη μόνη λύση. Κάπου στη μέση όλου αυτού του χάους βρίσκονται οι πολίτες της πρωτεύουσας που υφίστανται μια εβδομάδα τώρα μια απίστευτη ταλαιπωρία, με αποκορύφωμα τη σημερινή ημέρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube