Apple Car: Θα συνεχίσει αλλά με νέα ομάδα;

Apple Car: Θα συνεχίσει αλλά με νέα ομάδα;

Καιρό είχαμε να ακούσουμε για το αυτοκίνητο της Apple. Και αν ισχύουν οι φήμες, η εταιρία σκοπεύει άμεσα να συνεχίσει το project αλλάζοντας όμως την ομάδα που το τρέχει.

Η ιστορία με το αυτοκίνητο της Apple τραβάει πολύ καιρό τώρα. Καθυστερήσεις, αναβολές, φήμες και όλα αυτά με την ελπίδα κάποια στιγμή να επαναλάβουν εκείνη τη μυθική αποκάλυψη του iPhone, το 2007. Βέβαια, ο Steve Jobs δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας, ενώ και ο χώρος του αυτοκινήτου έχει ωριμάσει αρκετά ώστε να χωράνε επαναστατικές ιδέες που θα επανακαθορίσουν το μέλλον του… ίδωμεν.

Τη ροή των «αποκαλύψεων» την είχαμε αφήσει αρκετούς μήνες πριν, με τις πληροφορίες να θέλουν να επικρατεί μία κρίση στους κόλπους της εταιρίας. Το μέλλον του όλου προγράμματος έδειχνε αβέβαιο. Και τώρα έρχεται ο Ming-Chi Kuo, ένας από τους πλέον αξιόπιστους αναλυτές γύρω από την Apple, να συνεισφέρει με τις δικές του πληροφορίες στο θέμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όντως υπήρξε μία μικρή παύση στα σχέδια της Apple, η ίδια όμως είναι αποφασισμένη να συνεχίσει με την εξέλιξη του ηλεκτρικού της αυτοκινήτου. Πλέον βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης, με τη δημιουργία μίας νέας ομάδας ανθρώπων. Η διαδικασία αυτή θα πάρει πιθανά τρεις με έξι μήνες.

Εφόσον ολοκληρωθεί, θα πρέπει η όποια εξέλιξη να επιταχυνθεί. Φήμες που ήθελαν το πρώτο πρωτότυπο να είναι έτοιμο εντός του 2023, ίσως να μην είναι εκτός πραγματικότητας. Με όλη αυτή την καθυστέρηση όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αντίστοιχα και ο στόχος της παρουσίασης ενός μοντέλου παραγωγής το 2025 αποτελεί αντικείμενο μίας πολύ μεγάλης κουβέντας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube